murupolku logo/Rakennusmateriaalit/Betoni/Ruskon Betoni Oy Jyväskylän betoniasema

Laadukasta betonipalvelua

Ruskon Betoni Oy on perheyritys, joka on erikoistunut valmisbetonin valmistamiseen ja siihen liittyvien palveluiden tarjoamiseen. Lisäksi Hollolan moderni tehtaamme valmistaa EK-putkia ja kaivoja. Valmisbetonin lisäksi tytäryhtiömme Napapiirin Betoni Oy valmistaa myös betonielementtejä Rovaniemellä sekä JA-KO Betoni Oy kunnallisteknisiä tuotteita Kokkolassa.

Ruskon Betoni Oy Jyväskylän betoniasema

Kokemuksia yrityksestä Ruskon Betoni Oy Jyväskylän betoniasema

piilota/avaa sisältö
5.0
 / 5
(2)
Anna-Maija
24.09.2019
Asiantuntijahoitola
Asiantuntevaa palvelua. Mahtava valikoima erilaisia hoitoja - erityisesti erikois- ja laitehoitoja. Ajantasaista osaamista. Ala kehittyy ja Satumai pysyy erinomaisesti kehityksen mukana. Koen, että minuun keskitytään ja haetaan juuri minulle oikeat hoidot ja tuotteet. Saan rahalleni todellakin vastinetta. Kehitysideana oikestaan vain toive siitä, että uusista tuotteista olisi enemmän kokeilupakkauksia. Tarjolla hyviä tuotteita, mutta on tärkeää, että voi kokeilla ennen ostamista.

Leea
24.09.2019
Huippu paikka ja asiantunteva henkilökunta.
Pieni hetki irtaantua arjesta. Helppo tulla aina uudestaan, henkilökemiat toimii. Ei tuputeta tuotteita, mutta jos jollekin on tarvetta niin osataan neuvoa oikea tuote valikoimista. Henkilökunta on ystävällistä ja paikka on rauhallinen. Jokainen asiakas huomioidaan yksilönä.