murupolku logo/Rakennusmateriaalit/Betonituotteet Espoo/Rudus Oy Kierrätys Espoo Ämmässuo
Rudus Oy Kierrätys Espoo Ämmässuo, Espoo
Rudus Oy Kierrätys Espoo Ämmässuo, Espoo
Rudus Oy Kierrätys Espoo Ämmässuo
Rudus Oy
Y-tunnus:
1628390-6

Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa.

Rudus palvelee niin yksittäistä kuluttajaa kuin yritysasiakkaitakin. Rakentaja saa Rudukselta kaiken tarvitsemansa saman katon alta: betonit, betonituotteet, kiviainekset ja kierrätystuotteet. Ruduksella on myös kierrätyspisteitä, jotka vastaanottavat kaikenkokoisia lajiteltuja betoni- ja tiilieriä sekä puhtaita ylijäämämaita.

Betonilla kestävään lopputulokseen

Betonin valmistus, logistiikka ja laadunvarmistus on hiottu Ruduksessa palvelemaan asiakasta varmasti ja vastuullisesti. Kestävää kehitystä vahvistaa koko rakentamisen ketju raaka-ainetoimituksista aina betonin kierrätykseen asti. Lisäksi laaja toimipisteverkosto minimoi kuljetuksista aiheutuvat päästöt.

Tervetuloa Ruduksen Sorakauppaan

Soraa, hiekkaa, murskeet ja sepelit nyt verkkokaupasta. Sorakauppa.fi on aina auki - tervetuloa ostoksille! Sorakauppa toimii pääkaupunkiseudulla, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Tampere - Pirkanmaan, Lahden, Kymenlaakson, Lappeenranta - Imatran, Kuopion ja Oulun seudulla.

Pihakivet ja maisematuotteet

Ihana piha - kestävää rakentamista kivillä!

Pihan rakentaminen alkaa suunnittelusta - Tutustu ideakuvastoon ja kerää sinun pihaasi sopivat ideat. Tutustu tuotteisiin ja valitse käyttökohteen mukaan sopivin tuote. Kerää tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle. Löydät sivuiltamme myös pihakivien asennus- ja hoito-ohjeet. Tervetuloa pihakivien maailmaan!

Betoniset kaivonrenkaat ja putket

Suuri osa kunnallistekniikan, yhdyskuntien infrastruktuurin, rakentamisesta jää maan alle. Kestävyys ja pitkäikäisyys ovat käytettävien rakennusmateriaalien ja -tuotteiden perusvaatimuksia. Betoni kestää: Ruduksen renkaat ja putket kestävät normaaleissa käyttöolosuhteissa vähintään 100 vuotta.

Infraelementit

Rudukselta kattava valikoima betonielementtituotteita turvalliseen infrarakentamiseen. Betonista valmistetaan laadukkaasti tie-, katu- ja sillanrakennustuotteet, elementtisillat, liikenne-esteet ja -hidasteet, katupuiden istutuslaatikot, vesikourut ja tukimuurielementit, ratarakentamisen tuotteet sekä energia- ja telerakentamisen tuotteet.

Rudus Oy Kierrätys Espoo Ämmässuo, Espoo
Rudus Oy Kierrätys Espoo Ämmässuo, Espoo

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
07:00-15:00
Avoinna vielä 2h 0min
To
07:00-15:00
Pe
07:00-15:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:00-15:00
Ti
07:00-15:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.