murupolku logo/Lakiasiat/Asianajotoimisto Helsinki/Roschier Asianajotoimisto Oy
Roschier Asianajotoimisto Oy, Helsinki
Roschier Asianajotoimisto Oy, Helsinki
Roschier Asianajotoimisto Oy
Roschier Asianajotoimisto Oy
Y-tunnus:
9209362-9

Roschier

Roschier on yksi Pohjoismaiden johtavista asianajotoimistoista, ja se tunnetaan kattavasta kokemuksestaan vaativissa kansainvälisissä toimeksiannoissa yritysjuridiikan alalla. Roschierin toimipaikat sijaitsevat Helsingissä ja Tukholmassa. Toimiston asiakkaita ovat mm. johtavat koti- ja ulkomaiset yritykset, rahoitus- ja vakuutuslaitokset, kansainvälisesti toimivat sijoitus-, kasvu- ja muut yksityisyritykset sekä valtion virastot ja laitokset.

Roschier on kansainvälisesti tunnustettu korkean tason palveluntarjoajana kaikilla sen pääosaamisalueilla. Roschier työllistää tällä hetkellä n. 255 juristia ja asiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa, ja pystyy kattavan kansainvälisen suhdeverkostonsa kautta tarjoamaan yhteydet johtaviin asianajotoimistoihin maailmanlaajuisesti.

Roschier

Roschier är en av Nordens ledande advokatbyråer med kontor i Stockholm och Helsingfors. Byrån är känd för sin omfattande erfarenhet av avancerade internationella affärsjuridiska uppdrag och stora transaktioner. Roschiers klienter är ledande nationella och internationella bolag, finans- och försäkringsbolag, investerare, tillväxtföretag, liksom andra privata företag med internationell verksamhet och statliga myndigheter.

Med cirka 255 jurister och specialister i Sverige och Finland och etablerade relationer med ledande advokatbyråer är Roschier erkänd inom samtliga av sina kärnverksamheter som en av de ledande aktörerna på den internationella arenan.

Roschier Asianajotoimisto Oy, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
08:30-19:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:30-19:00
Ti
08:30-19:00
Ke
08:30-19:00
To
08:30-19:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.