Mökkimajoitusta ja idyllinen kahvila Naimakkajärven rannalla

Ropin Pirtti tarjoaa majoituista Naimakkajärven rannalla Ropinsalmella.

Ropin Pirtti sijaitsee Ropinsalmella, n. 60 km:n päässä Kilpisjärvestä ja Karesuvannosta vastaava matka on noin 50 kilometriä. Olemme avoinna huhtikuun alusta syyskuun puoliväliin. Kodikkaassa kahvilassa voit nauttia Pirtin kuuluisat munkkikahvit ja muita kotileivonnaisia. Asiakkaamme ovat pääosin kalastajia, pillkijöitä sekä retkeilijöitä, kauttamme saat myös kalastusluvat. Vuokraamme retkeilymökkejä 2- ja 4-hengelle, mökkien varustuksiin kuuluu keittolevy, jääkaappi, lämpö, valo, pirttikalusto sekä kaikki muut vuodevaatteet paitsi lakanat, osassa mökeistä on myös kahvinkeitin. 4-hengen mökeissä on vaihtoehtoisesti molemmat sängyt kerrossänkyjä tai toinen sänky kerrossänky ja toinen sivustavedettävä laverisänky. 2-hengen mökeissä molemmat sängyt ovat erilliset. 4-hengen mökeissä yöpyminen maksaa 38-42 euroa yöltä ja 2-hengen mökeissä 38 euroa. Asukkaiden käytössä on erillinen wc/suihkurakennus ja kesällä on mahdollisuus käyttää leirikeittiötä.

Voit majoittua alueellamme myös teltasssa.

Kahvila

Kodikkaassa kahvilassa voit nauttia Pirtin kuuluisat munkkikahvit ja muita kotileivonnaisia. Kahvilamme palvelee aukioloaikojen puitteissa päivittäin. Kahvilassa voit nauttia tuoreita ja itsetehtyjä makeita leivonnaisia ja sämpylöitä sekä kahvia, teetä ja limsaa. Ropin Pirtin

perinteiset munkit leivotaan päivittäin ensimmäisenä! Leivonnaiset ovat pääsääntöisestilaktoosittomia, kysy myös gluteenitonta vaihtoehtoa!

Otamme vastaan päivällistilauksia isommilta ryhmiltä, kuitenkin riittävän ennakkoon sovittuna.

Ropin Pirtti, Enontekiö
Ropin Pirtti, Enontekiö
Ropin Pirtti, Enontekiö

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu