Laadukkaat kylpyhuoneremontit pääkaupunkiseudulla!

Rioport Oy on vuonna 2007 perustettu yritys, joka tekee laadukkaat kylpyhuone- ja huoneistoremontit pääkaupunkiseudulla.

Toimintamme perusajatuksena on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme erittäin laadukkaalla työnjäljellä, siisteydellä, kustannustehokkuudella ja toteuttamalla asiakkaan toiveet ja remontit täsmällisesti aikataulutakuulla. Meillä asiakas ei maksa turhasta, vaan saa ammattimaisen lopputuloksen ja parhaan mahdollisen vastineen rahoilleen. Luottamus toimii yrityksemme kulmakivenä - ja tietysti loistava lopputulos!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Olemme erikoistuneet kylpyhuone- ja saunaremontteihin. Oikein tehty remontti laadukkailla materiaalivalinnoilla on turvallinen, kaunis ja toimiva kokonaisuus, jossa hinta-laatusuhde on kohdallaan. Me Rioportilla huolehdimme, että remontti hoidetaan alusta loppuun asti laadukkaasti asiakkaiden toiveet huomioiden.

Pyydä veloitukseton arviokäynti, se ei sido Sinua mihinkään!

Huoneistoremontit

Toteutamme huoneistoremontit monipuolisesti avaimet käteen - periaatteella.

- Pinnoitus- ja maalaustyöt

- Parketti ja laminaattiasennukset

- Katot ja valaistukset

- Keittiöremontit

- Kylpyhuone-, wc- ja saunaremontit

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Rioport Oy, Helsinki
Rioport Oy, Helsinki
Rioport Oy, Helsinki
Rioport Oy, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Rioport Oy

piilota/avaa sisältö
0.5
 / 5
(1)
Vesa Mäyry
22.02.2020
Komero romahti, surkea asiakaspalvelu
Runkovarastosta (KJ-Markkinointi Oy) 8.1.2020 ostetun kaapin pohja romahti ja kaappi kaatui. Jos joku olisi ollut laittamassa pyykkiä pesukoneeseen olisi hän tod.näk. loukkaantunut vakavasti tai kuollut. Kaappi on ostettu koottuna, mukana ei ollut kokoamisohjeita ja kysyin noutaessani kaappia varastomieheltä miten jalat tulisi kiinnittää ja kiinnitin ne hänen ohjeidensa mukaan. Vaikka kaappi oli tilattu koottuna siihen ei ollut kiinnitetty ovia, eikä jalkoja,ripoja, myös hyllynkannattimet puuttuivat. Soitin asiasta tänään Runkovarastoon ja keskustelin asiasta Runkovaraston johtajan Juha Jaakolan kanssa. Hänen mielestään tuotteessa ei ole vikaa, asennusohjeet ei tarvita, kyseessä ei ole kaappi vaan kaluste ja mitään ei korvata.