Siivous-ja puutarhatyöt

Rimaax tarjoaa kokonaisvaltaisesti siivous- ja puutarhatöitä monen vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelumme on saatavilla kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina kiinteällä 35e/h hinnalla. Emme veloita ilta- tai viikonloppulisiä.

Toimimme pääasiallisesti Turun alueella ja alle 20km ei kilometrikorvausta.

Tarjoamme kotipalveluita kokonaisvaltaisesti, mutta toki teemme myös yksittäisiä keikkoja.

Käy tutustumassa kotisivuillamme palveluihin tai ota suoraan yhteyttä!

Kotisiivous

Meiltä saat niin viikko- ja kuukausisiivoukset kuin yksittäisetkin kotisiivoukset. Siivouksen tehtävät voimme räätälöidä juuri sinulle ja kodillesi sopivaksi. Siivoussopimus alkaa suuremmalla perusteellisella siivouksella.

Puutarhatyöt

Autamme sinua saamaan puutarhasi kuntoon ja valmiiksi odottamaan uutta vihreää ja aurinkoista aikaa keväällä.

​Teemme työtä ympäristöystävällisesti ja mahdollisimman äänettömästi sähkö- /akkutyövälineillä. Viemme kaikki jätteet vastaanottopisteeseen työn päätteeksi.

Muuttosiivous

Autamme sinua muutossasi tekemällä siivoukset niin vanhassa kuin uudessakin kodissasi. Siivous sisältää kaikki kodin pinnat, myös kaappien hyllyt ja ikkunat, jotta voit rauhassa muuttaa ja tuoda tavarasi uuteen kotiin.

Viemme myös mahdolliset jätetyt huonekalut ja roskat pois uudesta kodistasi ilman erillistä veloitusta (tuntihinnalla). Veloitamme vain mahdolliset jätekäsittelymaksut.

Yrityssiivous

Meiltä saat yritykseesi niin viikko- ja kuukausisiivoukset kuin yksittäisetkin yrityssiivoukset. Siivouksen tehtävät voimme räätälöidä yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.

Rimaax Oy, Turku
Rimaax Oy, Turku
Rimaax Oy, Turku
Rimaax Oy, Turku
Rimaax Oy, Turku

Kokemuksia yrityksestä Rimaax Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.