Täyden palvelun HORECA-talo palveluksessasi

Restaone Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia hankintaratkaisuja Horeca sekä muille palvelualojen yrityksille. Myymme ja maahantuomme ammattikeittiö- ja ravintolalaitteita ja laaja päivittäistuotteiden valikoimamme kattaa yritysten hankintatarpeet aina keittiötarvikkeista kattaukseen, baariin sekä puhtaanapitoon.

Täyden palvelun Horeca-talona tarjoamme ja toteutamme yksillöllistä ja kattavaa ammattikeittiö- ja ravintolasuunnittelua yksityiskohdista kokonaisuuksiin asti.

Kokonaisvaltainen ravintolasuunnittelu

Palveluumme kuuluu kokonaisvaltainen ravintolansuunnittelu toteutukseen asti. Hyvin suunniteltu ammattikeittiö on toimiva kokonaisuus, joka mahdollistaa kustannustehokkaan ja käyttäjäystävällisen työskentelyn kaikissa ruoanvalmistusprosesseissa, jossa myös jätehuolto ja tilojen vaivaton puhtaanapito on otettu jo suunnitteluvaiheessa huomioon. Ammattikeittiölaitteet ja kylmävarastoinnin mitoitus vastaavat ravintolan tarvetta mahdollistaen näin energiatehokkaan ja aikaa säästävän työskentelyn.

Toimitilan facelift

Toimitilat kertovat ravintolan tarinaa ja viestivät yrityksen brändiä. Aika ajoin ravintolailmeen uudistaminen on välttämätöntä yrityksen kilpailuedun sekä palvelunlaadun ja sen sujuvuuden takaamiseksi. Toimitilojen faceliftin voi tehdä kokonaisvaltaisesti tai yksittäisen osa-alueen esim. linjaston tai baarin toiminnallisuuden ja tehojen parantaminen ja ilmeen uudistaminen.

Ravintolasuunnittelu ja 3D-mallinnus

Kokonaisvaltainen ravintolasuunnittelumme tarjoaa monipuolisen ja kattavan Avaimet käteen -paketin uuden ravintolan avausprojektissa. Olemme apukäsinä aina toimitilan kartoituksesta rakentamiseen ja ravintolan avaukseen asti.

Mallinnamme tilasuunnitelman 3D-kuvin asiakkaan toiveiden sekä tilan ja viranomaisten asettamat vaatimukset huomioon ottaen. Muutokset tilasuunnitelmiin voidaan tarvittaessa tehdä yhdessä asiakkaan kanssa myös paikan päälle ja muutoskuvat on katsottavissa heti 3D-kuvin.

RestaOne verkkokauppa

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Luomalla tunnukset yrityksellesi, tilaat vaivattomasti ja helposti ravintolatuotteet, ravintolakoneita ja -laitteita sekä päivittäistavaratuotteita.

Verkkokauppamme tuotteisiin pääset tutustumaan verkkosivujemme kautta.

Restaone Oy, Vantaa
Restaone Oy, Vantaa
Restaone Oy, Vantaa
Restaone Oy, Vantaa
Restaone Oy, Vantaa
Restaone Oy, Vantaa
Restaone Oy, Vantaa
Restaone Oy, Vantaa
Restaone Oy, Vantaa
Restaone Oy, Vantaa

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Restaone Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.