Varaa aika
Varaa aika

Maan johtavia kuuloalan erikoisliikkeitä - heikko kuulo?

Kuulonaleneman varhaisvaiheen oireet voivat olla lieviä. Kuuletko muiden puhetta, mutta et välttämättä ymmärrä mitä he sanovat? Tämä on yleinen kuulonaleneman oire. ReSound auttaa sinua kuulemaan - nopeasti ja joustavasti!

GN Hearing Finland Oy/Ab:n ReSound-liikkeet ja ReSound jälleenmyyjät ympäri Suomen tarjoavat nopeaa ja joustavaa yksityistä kuulonhuoltoa. Olemme puhelinsoiton päässä kun tarvitset kuulokojetta tai haluat saada lisätietoa kuulonhuollosta ja sen merkityksestä hyvinvoinnille. Yksityinen kuulonhuolto on varteenotettava vaihtoehto julkisen puolen kuntoutukselle, varsinkin jos sinua kiinnostaa kuuloalan uusin tekniikka ja paras mahdollinen äänenlaatu. ReSound kuulokojeemme edustavat alan huippua niin äänenlaadussa kuin käyttömukavuudessa.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa nopean ja vaivattoman palvelun kaikille, joilla on tarve hankkia kuulokoje. Palvelemme kuluttajia sekä alan ammattilaisia Espoossa ja Helsingissä.

Katso tulo-ohjeet toimipisteisiimme kotisivuiltamme.

Tervetuloa!

Din hörselexpert

Hos oss får du service också på svenska.

GN Hearing Finland är tvåspråkigt. Du får service på svenska både som konsument och företagskund. I våra ReSound-butiker erbjuder vi privat hörselrehabilitering med marknadens ledande teknik, liksom hörselrelaterade produkter åt professionella. Vi erbjuder också tjänster inom planering, service och support.

Historia

Kuuloalan innovatiivisten ReSound tuotteiden taival Suomessa alkoi Danalinkistä vuonna 1992. Vuodesta 2011 olemme globaalin toimijan ja teknologiajohtajan GN Hearingin omistama tytäryhtiö. Tavoite on kuitenkin edelleen sama. Me parannamme äänimaailmaasi palvelulla, johon tulet rakastumaan! Tutustu Smart Hearing kuuntelujärjestelmään.

ReSound Espoo
Tuotemerkit
ReSound, Beltone, Noah, Aventa, Smart Fit, Solus

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:30-16:15
Ti
08:30-16:15
Ke
08:30-16:15
To
08:30-16:15
Pe
08:30-16:15
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.