Ympäristöhuollon ammattilainen

Ihmiskunta käyttää enemmän luonnonvaroja kuin maapallo voi kestävästi tuottaa. Siksi pitää uskaltaa ajatella uudestaan. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia kiertotalouden ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi.

Remeo Oy:n kokonaisvaltaiset ympäristöhuollon ratkaisut auttavat asiakkaitamme lajittelemaan, säilyttämään ja kierrättämään jätteensä aina mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Ratkaisujemme tavoitteena on vähentää jätteen määrää sekä auttaa jätteitä löytämään tiensä entistä paremmin oikeisiin jäteastioihin, jolloin niille voidaan taata mahdollisimman korkea hyötykäyttöaste. Remeo Oy:n palvelujen ja tuotteiden avulla voi hoitaa yrityksen ja organisaation jätehuollon vastuullisesti ja aina parhaalla mahdollisella tavalla – niin kustannusten kuin ympäristönkin kannalta.

Ympäristöhuollon tarjoamisessa toimialojen tarpeisiin meillä on pitkä kokemus ja sitä myötä vankka osaaminen. Ymmärrämme, että eri toimialoilla on hyvinkin erilaisia haasteita, joihin osaamme kehittää tehokkaita ratkaisuja. Tarjoamme asiantuntevia palveluita kattavasti eri toimialoille: autoliikkeet ja -korjaamot, hoiva- ja terveyspalvelut, julkinen sektori, kauppa ja palvelut, kiinteistöt, logistiikka, pieni ja keskisuuri teollisuus, rakennustyömaat, ravintolat ja hotellit, suurteollisuus sekä tapahtumat.

Meiltä voit myös ostaa tai vuokrata keräysvälineitä mm. keräysastioita, vaihtolavoja, suursäkkejä ja kontteja. Palvelemme laajasti eri toimialoja sekä kotitalouksia. Ota yhteyttä palvelunumeroomme ja kysy lisää!

Mahdollistamme ja edistämme kiertotaloutta esimerkiksi innovoimalla uusia kierrätysmenetelmiä. Autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa.

Palvelut

• Perusjätehuolto eli tyhjennys- ja kuljetuspalvelut

• Materiaalin kierrätys ja hyötykäyttö

• Ympäristöraportointi

• Saniteettipalvelut

• Lokahuoltopalvelut

• Vaaralliset jätteet

• Tietosuojapalvelut

• Lajittelukoulutus

• Leipärinki - vanhentuneet leivät hyötykäyttöön

Remeo Oy Vantaa, Vantaa
Remeo Oy Vantaa, Vantaa
Remeo Oy Vantaa, Vantaa
Remeo Oy Vantaa, Vantaa
Remeo Oy Vantaa, Vantaa
Remeo Oy Vantaa, Vantaa
Tuotemerkit
REMEO Moni

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Su
Suljettu
Ma
07:30-16:00
Ti
07:30-16:00
Ke
07:30-16:00
To
07:30-16:00
Pe
07:30-16:00
La
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Remeo Oy Vantaa

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.