Remeo Oy Lappeenranta, Lappeenranta
Remeo Oy Lappeenranta, Lappeenranta
Remeo Oy Lappeenranta
Remeo Oy
Y-tunnus:
0946005-4
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Ympäristöhuollon ammattilainen

Ihmiskunta käyttää enemmän luonnonvaroja kuin maapallo voi kestävästi tuottaa. Siksi pitää uskaltaa ajatella uudestaan. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia kiertotalouden ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi.

Remeo Oy:n kokonaisvaltaiset ympäristöhuollon ratkaisut auttavat asiakkaitamme lajittelemaan, säilyttämään ja kierrättämään jätteensä aina mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Ratkaisujemme tavoitteena on vähentää jätteen määrää sekä auttaa jätteitä löytämään tiensä entistä paremmin oikeisiin jäteastioihin, jolloin niille voidaan taata mahdollisimman korkea hyötykäyttöaste. Remeo Oy:n palvelujen ja tuotteiden avulla voi hoitaa yrityksen ja organisaation jätehuollon vastuullisesti ja aina parhaalla mahdollisella tavalla – niin kustannusten kuin ympäristönkin kannalta.

Ympäristöhuollon tarjoamisessa toimialojen tarpeisiin meillä on pitkä kokemus ja sitä myötä vankka osaaminen. Ymmärrämme, että eri toimialoilla on hyvinkin erilaisia haasteita, joihin osaamme kehittää tehokkaita ratkaisuja. Tarjoamme asiantuntevia palveluita kattavasti eri toimialoille: autoliikkeet ja -korjaamot, hoiva- ja terveyspalvelut, julkinen sektori, kauppa ja palvelut, kiinteistöt, logistiikka, pieni ja keskisuuri teollisuus, rakennustyömaat, ravintolat ja hotellit, suurteollisuus sekä tapahtumat.

Meiltä voit myös ostaa tai vuokrata keräysvälineitä mm. keräysastioita, vaihtolavoja, suursäkkejä ja kontteja. Palvelemme laajasti eri toimialoja sekä kotitalouksia. Ota yhteyttä palvelunumeroomme ja kysy lisää!

Mahdollistamme ja edistämme kiertotaloutta esimerkiksi innovoimalla uusia kierrätysmenetelmiä. Autamme asiakkaitamme kantamaan ympäristövastuunsa.

Palvelut

• Perusjätehuolto eli tyhjennys- ja kuljetuspalvelut

• Materiaalin kierrätys ja hyötykäyttö

• Ympäristöraportointi

• Saniteettipalvelut

• Lokahuoltopalvelut

• Vaaralliset jätteet

• Tietosuojapalvelut

• Lajittelukoulutus

• Leipärinki - vanhentuneet leivät hyötykäyttöön

Remeo Oy Lappeenranta, Lappeenranta
Remeo Oy Lappeenranta, Lappeenranta
Remeo Oy Lappeenranta, Lappeenranta
Remeo Oy Lappeenranta, Lappeenranta
Remeo Oy Lappeenranta, Lappeenranta
Remeo Oy Lappeenranta, Lappeenranta
Tuotemerkit
REMEO Moni

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
07:30-16:00
Ti
07:30-16:00
Ke
07:30-16:00
To
07:30-16:00
Pe
07:30-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Remeo Oy Lappeenranta

piilota/avaa sisältö
4.9
 / 5
(10)
Sirpa Antonen
05.04.2019
Ammattitaitoista ja asiakasta kunnioittavaa työskentelyä.
Erittäin ammattitaitoista työskentelyä. Asiakas keskiössä, annetaan aikaa. Asiakkaalla mahdollisuus rentoutua hoidoissa, jopa nukahtaa:) Itsellä pitkäkokemus yrityksestä. Käyn säännöllisesti hoidoissa. Koen sen itselleni tärkeäksi. Kasvot ja jalat pysyvät kunnossa ja samalla saan mielenvirkeyttä.

Minna
19.03.2019
Belladonnan täydelliset tehdyt hoidot
Olen useita vuosia käynyt Belladonnassa eri hoidoissa (kasvot, kädet, jalka). Aina Belladonnan Niinan palvelut ovat olleet ammattitaitoisesti ja antaumuksella tehtyjä ja olen ollut aina tyytyväinen. Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen, ollessani pois Tampereelta, olen käynyt kotipaikkani kauneushoitoloissa, jossa palvelut ovat OK. Tänään kävin täydellisessä kasvohoidossa pitkän tauon jälkeen Belladonnan Niinalla: ehdottomasti paras kosmetologi, jolla olen käynyt. Hoito ei ole tasoa OK, vaan paljon paljon parempaa. Lämpimät suosittelut vankan palvelujen osaajalle ja tekijälle, ammattilainen. Belladonnan sijainti on hyvä, lähellä keskustaa Kalevassa. Parkit löytyy helposti liikkeen edestä. Iloinen rento asiakaspalvelu. Kiitos Niina 🌹

Kanta-asiakas
19.03.2019
Kokonaisvaltaista hoitoa
Niina hoitaa työnsä vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Hän kuuntelee asiakasta ja huomioi asiakkaan tarpeet. Niinan työmoraali on korkea. Työt tehdään viimeisen päälle ja hoidoista voi lähteä aina hyvillä mielin. Niinan valloittava olemus saa huononkin päivän paistamaan ja innolla odottaa jo seuraavaa hoitokäyntiä.

Sanna
31.10.2018
Ihana täyden palvelun kauneushoitola Kalevassa
Bella Donnassa saat kaikkia ihania kauneuden palveluita. Hoito on yksilöllistä ja ammattitaitoista. Liike on hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalevassa. Lisäksi erityishuomiona ilmaiset parkkipaikat heti oven edessä!!

Terhi Klemi
31.10.2018
Monen vuoden kokemuksella Tampereen paras kauneushoitola.
Ammattitaito on jotain omaa luokkaansa. Monta olen kokeillut ja aina olen palannut tänne. Todella taidokasta työtä. Suosittelen.

Paula
31.10.2018
Parempaa palvelua en voisi toivoa!
Kokeiltuani jo vuosia sitten useita alan yrityksiä löysin vihdoin Ninan - eikä sen jälkeen ole tarvinnut hoitopaikkaa etsiä. Kaiken lisäksi tänne on helppo tulla auton saa pysäköityä oven eteen - mikä on tosi harvinaista nyky-Tampereella.

Lilja
29.10.2018
Tyytyväinen
Paikka rauhallinen ja kauniisti sisustettu. Kasvohoidot, pigmentointi ja mikroneulaushoito asíantuntevasti ja tarkasti tehtyjä. Samalla kun saan ihonhoitoa, saan myös mielenhoitoa, terapeuttinen keskustelija. Kiitos Niina!

Mia
28.10.2018
Täyden kympin palvelua
Olen käynyt Niinalla kasvo- ja jalkahoidoissa vuosien ajan. Kertaakaan en ole pettynyt. Niina on rautainen ammattilainen. Hoitola on siisti ja tunnelma rauhallinen. Suosittelen!

Nina
28.10.2018
Olen tyytyväinen uudistushenkisyyteen, ilmapiiriin sekä ennen kaikkea hoitotulokseen.
Pidän siitä, että kerrotaan miten mikäkin iholle laitettu aine vaikuttaa. Pidän kovasti kosketuksen oikeasta voimakkuudesta eri tilanteissa. Erityisen nautittavaa on pitkäkestoinen jalka- tai käsihieronta. Tässä kauneushoitolassa ihminen otetaan vastaan henkilökohtaisesti ja lämmöllä. Suosittelen!

Mervi Puurila
28.10.2018
Paras paikka
Aivan ihana paikka, osaava ja mukava ja siis tosi huippu suosittelen