Rekka-Pekka Oy ajaa rahtia ympäri Suomen ja jonkin verran myös Ruotsiin. Rahtina on erityisesti rehua, viljaa, terästä, sahatavaraa ja hirsitaloja. Rekka-Pekka Oy kuljettaa tavaraa laidasta laitaan ja palvelee mielellään kaikenkokoisia asiakasyrityksiä.

Rekka-Pekka Oy on pystynyt pitämään hinnat kilpailukykyisinä hyödyntämällä kalustoaan järkevästi ja tehokkaasti. Kuormausaste on korkea ja autot pidetään jatkuvasti liikkeellä.

Laatuun luotetaan

Kun auton tai perävaunun alusta tulee tehtaalta, me jatkamme siitä ja rakennamme päällirakenteet alusta alkaen, kunnes kuorma-auto on täysin valmiina ajoon. Myös kaikenlaiset erikoistoiveet toteutetaan kippilaitteista nostureiden asennukseen.

Kuten muussakin toiminnassa, myös korjaustöissä Rekka-Pekka Oy vastaanottaa monenlaisia urakoita. Teemme kaikenlaiset huollot, korjaukset ja muutostyöt niin perävaunuihin kuin autoihinkin. Lisäksi teemme erilaisia hiekkapuhallustöitä tilauksesta. Kalustoomme kuuluvat myös kurottaja, joilla omien töittemme lisäksi teemme kuormaus- ja nostourakkaa lähialueilla.

Rekka-Pekka Oy, Oulu
Rekka-Pekka Oy, Oulu
Rekka-Pekka Oy, Oulu