Reiposen tila palvelee Savitaipaleella

Savitaipaleella, Hämäläisen kylässä sijaitseva Reiposen tila palvelee sekä paikkakuntalaisia että kesämatkailijoita tilamyymälässä. Tilamme yhteydessä on toiminut teurastamo jo vuodesta 1997, myymälä teurastamon oheen valmistui vuonna 2010.

Ajatuksena on, että haluamme tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman kotimaisia, korkeatasoisia ja laadukkaita tuotteita. Sekä mahdollisimman lähellä tuotettuja.

Tervetuloa!

Myymälämme:

Myymälässämme on tarjolla lihatuotteita, kuten viljalla kasvatettua sianlihaa, erilaisia palvituotteita ja monenlaisia makkaroita. Kaikki makkarat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, paitsi ryynäri - siihen käytämme paikkakunnan oman Tienhaaran Myllyn ohraryynejä. Palvit ja makkarat meille valmistaa viikottain Palviliha Oy Korialta.

Torpparin Tupa

Torpparin Tupa on tunnelmallinen kesäkahvila Reiposen Tilan yhteydessä. Tarjolla on kahvin lisäksi itseleivottuja leivonnaisia, alkoholittomia juomia ja jäätelöä. Lisäksi Torpparin Tuvassa on kotimuseo, itsepalvelukirjasto sekä kirppis. Perheen pienimmille on tarjolla viihtyisä leikkitila. Myynnissä on myös mm. käsitöitä, jauhoja, hunajaa ja säilykelihaa.

Torpparin Tupa myös vuokrattavissa juhliin ym. tilaisuuksiin. Tilat vuokrattavissa max. 60 henkilölle.

Reiposen tila, Savitaipale
Reiposen tila, Savitaipale
Reiposen tila, Savitaipale

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Reiposen tila

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.