murupolku logo/Autohuolto/Auton katsastus Helsinki/Reilukatsastus Pitäjänmäki
Varaa aika
Varaa aika

Suomalainen katsastusyritys jo vuodesta 1995

Herttoniemen Autokatsastus Oy (Hakus) on suomalainen perheyritys, joka perustettiin jo vuonna 1995, kun lainmuutoksen myötä oli mahdollista perustaa yksityisiä katsastusasemia. Hakus rakennutti Herttoniemeen Sahaajankadulle hyvien yhteyksien keskelle ensimmäisen katsastusasemansa.

Katsastustoiminnan Hakus aloitti tammikuussa 1997. Halliin asennettiin seitsemän (7) ajoneuvonosturia ja 34:n metrin kuilu raskaalle ajoneuvolle. Tätä ensimmäistä halliamme tultiin katsomaan ympäri Suomen.

Herttoniemessä on käytössä kaksi kevyen kaluston jarrutesteriä, josta toisella on mahdollista tarkastaa myöskin maastoajoneuvot.

Asiakkaita palvellaan nykyisin kolmessa eri toimipisteessä pääkaupunkiseudulla, Herttoniemessä, Pitäjänmäessä ja Espoossa. Palveluksessamme on 35 työntekijää.

Toimipisteidemme toimivuus, nykyaikaiset laitteet ja autoalan asiantuntevat ammattilaiset tekevät sujuvan katsastuspalvelun mahdolliseksi.

Olemme erityisesti panostaneet asiakaspalveluun. Toimintatavoitteenamme on, että henkilökuntamme palvelee asiantuntevasti ja ystävällisesti ja tekee sen aina tehokkaammin ja entistä paremmin.

Reilukatsastus Pitäjänmäki, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
08:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Reilukatsastus Pitäjänmäki

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.