Ravintola Merimesta - Tervetuloa herkuttelemaan

Tervetuloa Porin merellisimpään ravintolaan, vuonna 2001 avattuun Ravintola Merimestaan! Tule nauttimaan korkealaatuisesta, maukkaasta ruoastamme sekä lämpimän henkilökohtaisesta palvelusta huikaiseviin merimaisemiin. Meri ympäröi meitä kolmesta ilmansuunnasta ja salin suurista ikkunoista voit ihailla vuodenaikojen mukana muuttuvaa maisemaa. Avoinna olemme tammikuuta lukuunottamatta ympäri vuoden.

Meri ja meren antimet näkyvät vahvasti ravintolan ruokatarjonnassa. Tuore, lähivesiltä pyydetty kala sekä erityisesti monipuolinen ja runsas noutopöytämme houkuttelevat kävijöitä pitkienkin matkojen takaa.

Tietoa ruokailuvaihtoehdoista

Ravintola Merimestan ruokatarjonnan voi pääpiirteissään jakaa neljään ryhmään;

Noutopöytä

Mestarin menu

A la carte -lista

Räätälöidyt paketit tilaisuuksiin ja ryhmille

Juhlat Merimestassa

Merimestasta on tullut vuosien varrella monelle perheelle ja suvulle se perinteinen juhlapaikka, jonne kokoonnutaan vietttämään syntymäpäivät, hääpäivät, äitien- ja isänpäivät ja muut tärkeät juhlatilaisuudet yhdessä hyvällä ruoalla herkutellen. Voit tutstua lisää asiaan sivuiltamme.

Poikkea Kahville

Jos nälkä ei vaivaa, mutta satut olemaan lähistöllä, voit aina poiketa myös kupilliselle kahvia. Vaikka Merimestassa ei varsinaista kahvilatoimintaa olekaan, löytyy esimerkiksi jälkiruokalistaltamme varmasti sopiva herkkupala kahvin kanssa nautittavaksi.

Kokoustilat

Merimestassa on käytössä kaksi kokousiin sopivaa tilaa. Alakerran pieneen kabinettiin mahtuu mukavasti maksimissaan 10 hengen seurue ja yläkertaan pöytämuodoista riippuen jopa 30 hengen kokousväki. Yläkerran tilassa käytössä on taulu TV HDMI liitännällä ja pimennysverhot. Fläppitaulu ja valkokangas saadaan tarvittaessa myös alakerran tilaan. Langaton verkkoyhteys on käytössä molemmissa tiloissa. Voit tutustua lisää kokoustiloihimme sivuiltamme.

Yhteydenotto

Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa ystävällisesti yhteyttä toivomallanne tavalla. Meihin voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sivuiltamme yhteydenottolomakkeen kautta.

Ravintola Merimesta, Pori
Ravintola Merimesta, Pori
Ravintola Merimesta, Pori
Ravintola Merimesta, Pori

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
11:00-17:00
Ti
11:00-17:00
Ke
11:00-17:00
To
11:00-17:00
Pe
11:00-17:00
La
12:00-17:00
Su
12:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Ravintola Merimesta

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.