Ravintola Maxill
Maxill Oy
Y-tunnus:
0824388-3
Tee pöytävaraus
Tee pöytävaraus

Ravintolamme

Vuonna 1992 perustettu Maxill tunnetaan ravintolana, jonka leppoisa ilmapiiri on sekä keittiön että uskollisen asiakas­kunnan ansiota.
Lounas tarjotaan arkisin klo 11.30-16.00. Kaksi kertaa viikossa vaihtuva lounaslista on saanut paljon kiitosta muun muassa runsaista, raikkaista salaateista, hyvästä kotiruoasta ja tuo­reesta kalasta.
À la carte-lista perustuu kansainväliseen keittiöön. Keittiö­mestari Niko Pelin luotsaa keittiötä, joka tekee tyylipuhdasta ja rehellistä ruokaa. Vaikutteita saadaan eniten Ranskasta, Italiasta ja Skandinaviasta. Neljä kertaa vuodessa vaihtuvan a la carte-listan lisäksi tarjolla on useasti sesonkilistan herkkuja. Maxill on myös varma valinta teatterin, oopperan ja leffan jälkeiseen myöhäiseen illalliseen, sillä keittiö ottaa tilauksia vastaan viikolla vielä klo 23 ja viikonloppuisin klo 24 asti.
Maxillin baari on tyylikäs ja intiimi kohtaamispaikka. Baarin monipuolisesta tarjonnasta mainittakoon loistava espresso, laaja valikoima viinejä laseittain, tyylipuhdas GT ja laseittain myytävä samppanja.
Tervetuloa!
Ravintola Maxill, Helsinki