Ravintola Loru Lauttasaaressa tarjoaa jokaiselle jotakin

Ravintola Loru on monipuolinen ravintola Helsingissä. Tule meille nauttimaan lounasta, varaa ravintola omaa yksityistilaisuuttasi varten tai hyödynnä pitopalvelua. Tarjoamme myös yrityksille kokouspalvelut viihtyisissä tiloissamme.

Lounas

Arvostatko puhtaista raaka-aineista valmistettua lounasta? Tarjoilemme joka arkipäivä terveellisen ja maukkaan, kotimaisen lounaan. Lounaslistaltamme löydät joka päivä useita vaihtoehtoja, jotka on valmistettu sesonkien mukaan vaihtuvista raaka-aineista. Tervetuloa hyvän ruoan ääreen!

Pitopalvelu

Ravintola Lorun pitopalvelu toimii Helsingissä. Toimitamme tilaisuuteesi taidolla valmistetut ateriakokonaisuudet, asiaan kuuluvin astioineen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa tarjoilun ja varmistaa tilaisuuden mutkattoman sujumisen. Pitopalvelumme avulla vieraasi ja sinä voitte rauhassa keskittyä tilaisuuteen.

Voit tehdä tarjouspyynnön sivuillamme olevalla lomakkeella. Muistathan kertoa osanottajien määrän ja ajankohdan. Otamme yhteyttä ja tarjoamme toiveidesi mukaisia menuvaihtoehtoja.

Yksityistilaisuudet ja kokouspalvelut

Tilamme soveltuvat hyvin yksityistilaisuuksiin. Jos tilaisuuden osanottajamäärä on suuri, voimme varata koko ravintolan käyttöönne. Pienemmille ryhmille tarjolla on erilaisia yksityisiä tiloja, joissa oma tarjoilija huolehtii illan kulusta.

Kokouksia ja neuvotteluita varten Ravintola Lorusta löytyy kaksi hyvin varusteltua kabinettia. Kabineteista löytyvät muun muassa AV-laitteet.

Voit varata kokoustiloja siksi ajaksi, kuin se yrityksellesi parhaiten sopii. Vaikka koko päiväksi. Pidemmissä kokouksissa ja neuvotteluissa ravintolamme voi myös tarjota välipaloja tai lounaan sopimuksen mukaan.

Ravintola Loru, Helsinki
Ravintola Loru, Helsinki
Ravintola Loru, Helsinki
Ravintola Loru, Helsinki
Ravintola Loru, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
10:30-18:00
Avoinna vielä 2h 57min
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
10:30-18:00
Ti
10:30-18:00
Ke
10:30-18:00
To
10:30-18:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Ravintola Loru

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.