Ravintola Loru on monipuolinen ravintola Helsingissä. Tule meille nauttimaan lounasta, varaa ravintola omaa yksityistilaisuuttasi varten tai hyödynnä pitopalvelua. Tarjoamme myös yrityksille kokouspalvelut viihtyisissä tiloissamme.

Lounas

Arvostatko puhtaista raaka-aineista valmistettua lounasta? Tarjoilemme joka arkipäivä terveellisen ja maukkaan, kotimaisen lounaan. Lounaslistaltamme löydät joka päivä useita vaihtoehtoja, jotka on valmistettu sesonkien mukaan vaihtuvista raaka-aineista. Tervetuloa hyvän ruoan ääreen!

Pitopalvelu

Ravintola Lorun pitopalvelu toimii Helsingissä. Toimitamme tilaisuuteesi taidolla valmistetut ateriakokonaisuudet, asiaan kuuluvin astioineen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa tarjoilun ja varmistaa tilaisuuden mutkattoman sujumisen. Pitopalvelumme avulla vieraasi ja sinä voitte rauhassa keskittyä tilaisuuteen.

Voit tehdä tarjouspyynnön sivuillamme olevalla lomakkeella. Muistathan kertoa osanottajien määrän ja ajankohdan. Otamme yhteyttä ja tarjoamme toiveidesi mukaisia menuvaihtoehtoja.

Ravintola Loru Konala, Helsinki
Ravintola Loru Konala, Helsinki
Ravintola Loru Konala, Helsinki
Ravintola Loru Konala, Helsinki
Ravintola Loru Konala, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Ravintola Loru Konala

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.