Ravintola Kangaspolku, Kankaanpää
Ravintola Kangaspolku, Kankaanpää

Ravintola Kangaspolku

Kankaanpään Kangaspolku Oy
Y-tunnus:
0672632-0

Ravintola Kangaspolussa nautitaan aamiaista, lounasta ja päivällistä buffetpöydästä lähes vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi tarjolla ovat päivittäin á la carte -menun ja viinilistan herkut. Oma leipurimme leipoo tuoreen leivän ja makoisat herkut asiakkaidemme nautittaviksi. Järjestämme myös erilaisia juhla-aterioita tai lounaskonsertteja esimerkiksi äitienpäivänä ja joulun alla.

Meillä on pitkät perinteet myös tilausravintolana toimimisesta, ja järjestämme luotettavalla laadulla juhlatilaisuudet niin perheille kuin yrityksillekin aina häistä pikkujouluihin. Asiakaspaikkoja on yhteensä 464, ja tilaa pystytään jakamaan mukaviksi kabineteiksi 1550 henkilölle. Tanssilattialla mahtuu pyörähtelemään, ja äänentoistolaitteet mahdollistavat isojenkin tilaisuuksien onnistumisen.

Ryhmät

Ryhmien (yli 10 henkilöä) on hyvä ilmoittaa tulostaan etukäteen, jotta pystymme palvelemaan mahdollisimman sujuvasti.

Viihdeillat ja konsertit

Iltaisin Kangaspolussa voi nauttia tunnelmallisesti drinkin, viinilasillisen tai vaikka oluen laajasta valikoimastamme. Viihdeohjelmistossamme on yleensä viikoittain tiistaitanssit ja torstaisin karaokeilta. Tähti-iltoina esiintyvät nimekkäämmät artistit, ja toisinaan järjestämme esimerkiksi konsertteja ja stand up -esityksiä. Tervetuloa viihtymään!

Ravintola Kangaspolku, Kankaanpää
Ravintola Kangaspolku, Kankaanpää
Ravintola Kangaspolku, Kankaanpää