murupolku logo/Ravintola/Ravintola Somero/Ravintola Hämeenportti

Ravintola Hämeenportti

Aivan Someron sydämessä sijaitseva perinteikäs hotelli-ravintola Hämeenportti on tullut tutuksi jo Rauli Baddingin kappaleesta "Bussi Somerolle", joka levytettiin vuonna 1982.

Kappaleen lopussa mainitaan somerolainen ravintola Hämeenportti, sekä legendaarinen ovimikko Veikko Holttinen, joten voimme olla ylpeitä nimestämme.

​Olemme edelleen aito suomalainen ravintola jossa edelleen on myös ripaus perinteistä kansanravintolaa ja toisaalta hyvin moderni ja tyylitelty juhlatila, jossa vietät muun muassa syntymäpäivät, yritysjuhlat, ikimuistoiset häät tai pienemmätkin "karonkat" vaikka tilaussaunassamme.

​Hämeenportin keittiö valmistaa viikolla lounaalle suosittuja perinteisiä kotiruokia nykyaikaisella ja raikkaalla tavalla toteutettuna. Tarjolla on myös kahvilatuotteita ja leivonnaisia.

Juhlapalvelumme toimittaa suolaiset ja makeat herkut, sekä järjestää juhlat sopimuksen mukaan,

​Hämeenportin ravintolatilat sekä musiikkitarjonta jakaantuvat kahteen osaan: saliin ja diskoon/pubiin. Molemmilla puolilla on oma tanssilattiansa ja baaritiskinsä. Hämeenportin hotellissa on 11 huonetta ja kotoisa, olohuonemainen tunnelma ja viikonloppuisin ravintolamme on varma jatkopaikka.

Ota yhteyttä!

Ravintola Hämeenportti, Somero
Ravintola Hämeenportti, Somero
Ravintola Hämeenportti, Somero
Ravintola Hämeenportti, Somero
Ravintola Hämeenportti, Somero

Kokemuksia yrityksestä Ravintola Hämeenportti

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.