M. Rauanheimo Oy Ab - Kokonaisvaltainen logistikkakumppaninne

Rauanheimon perusteellinen asiantuntemus ahtauksesta, huolinnasta ja laivauksesta on syntynyt 136 vuoden kokemuksesta. Verkostomme muodostuu monipuolisesta kaupan ja teollisuuden asiakaskunnasta sekä laajasta kotimaisesta ja ulkomaisesta yhteistyöstä. Siten pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaiset, kilpailukykyiset ja yksilölliset palveluratkaisut, joista asiakkaanamme saat ainutlaatuista lisäarvoa logistiikkaketjuusi. Olemme täyden palvelun talo, jonka avulla voit yhdistää meri- ja maakuljetukset saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Rauanheimo on tehokas linkki meri- ja maakuljetuksen välillä: tarjoamme tehokkaan yhteyden sataman ja tuotantolaitoksen välille ja tarvittaessa myös kuljetukset ovelle asti kaikkialla maailmassa. Räätälöimme sinulle kilpailukykyiset logistiikkaratkaisut, joilla säästät sekä aikaa että rahaa.

Rauanheimo Helsinki, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Rauanheimo Helsinki

piilota/avaa sisältö
5.0
 / 5
(1)
Viacheslav
06.09.2020
3,5 years
Hei. Tarvitsetko apua ? Työskentelin kasvihuoneessa kolme ja puoli vuotta. Kasvatin tomaatteja ja kurkkuja kasvihuoneessa. Teen mitä vain käsket. Olen 28-vuotias, Olen Ukrainasta. En juo enkä polta. Puhun Ukrainaa ja venäjää 100%, englantia 30%, Suomea 20%. Sitten jatkan kielten oppimista. Paljon kiitoksia ymmärtäväisyydestänne. Olen Suomessa. Numeroni on 3580465933315 sähköpostini verbovskii.slavik@gmail.com