murupolku logo/Hautauspalvelut/Hautaustoimisto Pori/Rantasen Hautaustoimisto

Ammattitaidolla ja luotettavasti jo vuodesta 1918.

Rantasen Hautaustoimisto on perustettu Poriin vuonna 1918 - kokemusta on siis kertynyt viidessä sukupolvessa, vuosisadan ajalta. Toimistomme tunnetaan luotettavasta, ystävällisestä ja nykyaikaisesta palvelusta. Kaikki hautaukseen liittyvät järjestelyt voidaan hoitaa Rantasen Hautaustoimiston kautta ammattitaidolla ja luotettavasti.

Liikkeessämme on laaja valikoima puu- ja kangasverhoiltuja arkkuja sekä maatuvia puisia ja keraamisia uurnia. Opastamme myös silloin, kun haluatte hoitaa osan asioista itse.

KukkaMylly on tunnettu kukkasidontaan erikoistunut kukkakauppa Porin keskustassa, osoitteessa Itäpuisto 12. Kauppamme tunnetaan vankasta käsityöläisen ammattitaidosta, tyylikkäistä töistä sekä ystävällisestä ja nykyaikaisesta palvelusta. Palvelemme mielellämme myös yrityksiä kukkien välityksessä ja hankinnassa. Meidät tavoitat numerosta 02 6336 707.

Tuotteet ja palvelut

Rantasen Hautaustoimisto

Arkut ja uurnat, siunausajan- ja paikan varaaminen, muistotilaisuuspaikan ja -tarjoilun varaaminen, papin ja kanttorin varaaminen, hautaustavasta ja hautapaikasta sopiminen, hautausluvan ja muiden tarvittavien dokumenttien toimittaminen, vainajan siirtokuljetukset ja saatot, kuolin- ja kiitosilmoitukset sanomalehtiin, käsiohjelmat, siunaus- ja muistotilaisuuden ohjelman suunnittelu ja mahdollisten esiintyjien varaaminen, valokuvaus / videokuvaus, kantajat, suruliputus, kukkalaitteet siunaus- ja muistotilaisuuteen, hautakiven kaiverrus ja kunnostus, uudet hautamuistomerkit, hautakynttilät-, lyhdyt ja -maljakot, adressit, perunkirjoitukset, muut omaisten toivomukset

KukkaMylly

Kukkakimput, leikkokukat, ammattitaitoista sidontaa, kaikki alan työt, asetelmat, surukukat, morsiuskimput, juhlakoristeet, orkideat, huonekasvit, tilakoristelut, vihersisustus, kongressien ja messujen kukkatarpeet, Interflora - välityspalvelu, kortit ja adressit.

Rantasen Hautaustoimisto, Pori
Rantasen Hautaustoimisto, Pori
Rantasen Hautaustoimisto, Pori
Rantasen Hautaustoimisto, Pori
Rantasen Hautaustoimisto, Pori
Rantasen Hautaustoimisto, Pori
Rantasen Hautaustoimisto, Pori
Tuotemerkit
SHT-TUKKU, KEIKYÄN KIVI, KAAVIN KIVI, KIVIKAIVERRUS AHO, INTERFLORA, HUISKULA, LEPOLAN KUKKATUKKU, JANNELAN KUKKATUKKU, TAMPEREEN KUKKATOIMITUS, MINOAN RUUKUT, NEKO, SARI HAAPA, TYTTI JANSSON, SADEA, SYDÄNSÄÄTIÖ, SATAKUNNAN SYÖPÄSÄÄTIÖ, SOTAVETERAANILIITTO, DIABETESLIITTO

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
09:00-17:00
Pe
09:00-17:00
La
08:00-13:00
Su
Suljettu
Ma
09:00-17:00
Ti
09:00-17:00
Ke
09:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.