Rakennusvalvontaa ja kuntotarkastuksia koko Keski-Suomen alueella

Kun haluat varmuuden rakentamisen laadusta tai kiinteistön kunnosta ja mahdollisista kosteus- ja homevaurioista, ota yhteyttä Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy:hyn.

Yrityksemme suorittaa rakennusvalvontaa sekä tekee kuntokartoitukset, kosteusmittaukset ja lämpökuvaukset vuosien kokemuksella. Laadimme myös kiinteistöjen ja pientalojen myynti- ja vuokraustilanteessa nykyään tarvittavat energiatodistukset.

Puolueeton kuntotarkastus

Kuntotarkastuksen eli kuntokartoituksen teettäminen tuo asunnon myyntitilanteeseen varmuutta ja turvaa niin myyjän kuin ostajankin kannalta. Lisäksi kuntotarkastuksen avulla voidaan osaltaan ehkäistä myöhemmin mahdollisesti esiin tulevat ikävät yllätykset.

Kosteusmittaukset

Kosteus on rakennusten ja pientalojen rakenteissa piilevä riskitekijä, joka voi aiheuttaa rakennukselle pahoja vaurioita ja siellä asuville tai toimiville henkilöille merkittäviä terveyshaittoja. Suoritamme kosteusmittaukset alan nykyaikaisimmilla laitteistoilla.

Energiatodistus

Rakennusvalvonta S. Ahokas Oy on energiatodistusten pätevöitetty laatija vuosien kokemuksella. Yritykseltämme saat energiatodistukset uudisrakennuksiin sekä myös jo olemassa oleviin kiinteistöihin. Energiatodistusta tarvitaan nykyään suurten rakennusten tai vuoden 1980 jälkeen rakennettujen pientalojen myynti- ja vuokraustilanteissa - ja tulevaisuudessa myös sitä vanhemmissa taloissa.

Lämpökuvaus

Lämpökuvaus on tehokas tapa kiinteistön eri rakenteiden ja järjestelmien sekä niissä mahdollisesti piilevien vaurioiden tutkintaan. Lämpökuvauksella voidaan tutkia erittäin nopeasti ja tehokkaasti isojakin pinta-aloja. Se soveltuu esim. rakenteiden sekä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmien kunnon ja toimivuuden selvittämiseen. Myös tietynlaiset kosteusvauriot on mahdollista havaita lämpökuvauksella. Yrityksemme käyttää mittaustöissä nykyaikaista ja erittäin luotettavaa mittauslaitteistoa.

Ota yhteyttä!

Älä jää ongelmasi kanssa yksin - ota yhteyttä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Rakennusvalvonta S Ahokas Oy, Laukaa
Rakennusvalvonta S Ahokas Oy, Laukaa
Rakennusvalvonta S Ahokas Oy, Laukaa

Kokemuksia yrityksestä Rakennusvalvonta S Ahokas Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.