Rakennusliike pääkaupunkiseudulla

RakennusRanking 1 Oy tarjoaa monipuolista Uudisrakennus- ja remonttipalvelua pääkaupunkiseudulla. Rakennamme, remontoimme ja saneeraamme esimerkiksi omakotitalot ja kesämökit, kylpyhuoneet ja saunat, liike- ja julkiset tilat sekä kodit. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin yksityishenkilöt kuin yritykset ja julkinenkin sektori.

Valttejamme ovat huoliteltu ja laadukas työnjälki sekä kokonaisvaltaisen palvelun tarjoaminen. Viemme vaativatkin hankkeet läpi itse aivan alusta asti, pohjatöistä piipunhattuun, avaimet käteen -periaatteella. Mikään projekti ei ole meille liian pieni tai liian suuri, vaan hoidamme samalla pieteetillä kaikki alan työt kokoluokasta tai haastavuudesta riippumatta.

Tilaa ilmainen arviokäynti!

Luotettava tekijä palveluksessasi

Kun tarvitset remontointi- tai rakennuspalvelua pääkaupunkiseudulla tai eteläisen Uudenmaan alueella, voit kääntyä turvallisin mielin meidän puoleemme. Toimintamme perustuu neljään yksinkertaiseen periaatteeseen. Niistä tärkein on täsmällisyys, eli hoidamme työt sovitun aikataulun mukaan. Myös luotettavuus on merkittävää - teemme sen, minkä olemme luvanneet. Uskottavana toimijana kanssamme on helppoa, suoraa ja selkeätä asioida. Ammattitaitoakaan ei sovi vähätellä: meidän kauttamme käytössäsi on 33 vuoden tietotaito.

Palveluvalikoimamme sisältää muun muassa

Uudisrakentaminen

Huoneistoremontit

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Laatoitukset ja tapetoinnit

Lattia-asennukset

Julkisivuremontit

Keittiöremontit

Kattoremontit

Vesivahinkojen korjaukset

Rappaukset ja maalaukset

Runko- ja väliseinätyöt

Betonivalut

RakennusRanking 1 Oy, Helsinki
RakennusRanking 1 Oy, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä RakennusRanking 1 Oy

piilota/avaa sisältö
4.9
 / 5
(12)
Kira
11.11.2020
Ihana paikka.
Loistava

Pirjo Kantala
11.11.2020
Kiva myymälä, kauniit ja hyvät tuotteet, jotka sopivat minulle paitsi laadultaan myös hinnaltaan ja
Miellyttävä vierailu myymälässä ostoksilla.

Sara
11.11.2020
Loistava palvelu ja ihania tuotteita!
Tuotteet ovat ihania ja henkilökunta palvelee ystävällisesti ja ammattitaitoisesti :)

Sofia
11.06.2020
Erinomainen palvelu!
Löysin ihanat tuotteet ja lähdin liikkeestä hymy huulilla

Henna Vänskä
07.05.2020
Erittäin hyviä ja hoitavia tuotteita.
Liikkeessä asioiminen on aina erittäin miellyttävä kokemus. Esteettisesti suunnitellut kosmetiikkatuotteet on laitettu kauniisti esille ja henkilökunta on hyvin avuliasta, ystävällistä ja osaavaa. Kaikki on suunniteltu ja toteutettu viimeisen päälle. Tuotteet pitävät hyvin lupauksensa mitä niiden vaikutukseen tulee. Tuotelinjat ovat hyvin monipuolisia, joista löytyy varmasti jokaiselle ihotyypille omansa ja erilaiset tarpeet ja vaatimukset huomioonottaen. Olen itse löytänyt täsmätuotteet erilaisiin tilanteisiin ja olosuhteisiin, kuten sopivat tuotteet kasvoille päivä- ja yövoiteiksi. Olen myös löytänyt erittäin sopivat ja toimivat aurinkosuojatuotteet niin kasvoille kuin koko kropalleni. Tuotteet ovat olleet iholleni hyvin imeytyviä, kosteuttavia ilman että iholle olisi jäänyt rasvaista tunnetta. En ole myöskään kokenut minkäänlaista ärsytystä tai muuta haittaa tuotteista.

Tuula
05.05.2020
Hinta-Laatu on Korresilla kohdallaan
Löysin mitä kaipasin ja sain asiantuntevaa apua henkilökunnalta tuotevalintaani. Hyvä kokemus!

Minna
04.05.2020
Erinomaiset tuotteet ja palvelu !
Usean vuoden käyttökokemus ihonhoitotuotteista ja aurinkovoiteista. Olen ollut todella tyytyväinen. Myymälässä asiantuntevaa henkilökuntaa ja verkkokauppa toimii myös hyvin.

Niro
03.05.2020
Laadukas!
Tuotemerkistä ja henkilökunnasta jäi positiivinen kokemus. Henkilökunta auttoi minua löytämään sopivan tuotteen ihotyypilleni ja nyt kun olen tuotetta päässyt kokeilemaan, niin se todella auttoi minua. Tiivistetysti: 5*

Taina
01.05.2020
Ihania tuotteita, huippupalvelua!
Monipuolinen valikoima aivan ihania kosmetiikkatuotteita. Asiantunteva, ystävällinen henkilökunta ja loistavaa palvelua.

Sirpa
01.05.2020
Kauppa on siisti, viihtyisä ja hyvä fiilis.
Kauppa on hyvällä liikepaikalla. Sisustus on kaunis, siisti ja tavarat on laitettu kauniisti esille. Siellä on hyviä tarjouksia ja tempauksia. Henkilökunta on ystävällistä, asiantuntevaa ja auttavaista. Siellä tuntee, että minut on hyvin huomioitu ja en ole ollut mihinkään pettynyt. Hyvä hinta- laatusuhde tuotteissa.

Satu
01.05.2020
Fantastinen
Aivan ihana paikka! Myymälässä asiantunteva ja todella miellyttävä palvelu. Myymälä on tyylikäs ja esillepano selkeä. Halu kokeilla eri tuotteita kasvaa sekä henkilökunta antaa hyviä neuvoja tuotteista ja uutuuksista.

Irmeli
01.05.2020
Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.
Minulle löydettiin ( niinkuin aina)erinomaiset tutteet ja opastettiin hyvin niiden käyttöä ja kerrottiin vaikutuksista selkokielellä !