murupolku logo/Rakennuspalvelut/Rakennusliike Vantaa/Rakennusliike Rättö Timo Oy

Rakennusliike Timo Rättö Oy on Uudellamaalla toimiva, vuonna 1983 perustettu rakennusliike, jonka toiminta perustuu uudis- ja korjausrakentamiseen.

Konttorimme ja varastohallimme sijaitsee Vantaalla, Ilolassa.

Meillä on vuosien kokemus yhteistyöstä isojen ja pienten yritysten kanssa rakentamisen alalla.

Lukuisat työt kaupunkien ja eri yhteisöjen kanssa ovat tehneet meistä yhteistyökykyisen rakentajan liike- ja teollisuusrakentamisen parissa.

Yhtiömme toiminta perustuu pitkäaikaisiin työsuhteisiin sekä joustavaan työnjohtoon. Tämä mahdollistaa pienempienkin projektien läpiviemisen kokonaistaloudellisesti.

Toteutamme projekteja niin remontti-, uudis- kuin muutostöitä lähinnä kaupunkien ja eri yritysten ja yhteisöjen kanssa. Työntekijämme sekä aliurakoitsija verkostomme mahdollistaa projektien kokonaisvaltaisen läpiviennin, tarvittaessa LVIS työt mukaan lukien.

Osa toiminnastamme perustuu kiinteistöjen huoltamiseen liittyvistä rakennustöistä. Tällä saralla meillä on kymmeniä vuosia kestäneitä asiakassuhteita isojen teollisuus-ja

Yrityksemme työllistää vakituisesti noin 15 työntekijää. Pitkäaikaiset suhteet hyväksi havaittuihin alihankkijoihin mahdollistaa ammattitaitoisen henkilöstömäärän reilunkin kasvattamisen tarpeen tullen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennusliike Rättö Timo Oy, Vantaa

Kokemuksia yrityksestä Rakennusliike Rättö Timo Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.