Kaikkea kotiin, puutarhaan ja rakentamiseen Kesälahdella

Keväällä 2008 perustettu Itä-Suomen Monimestarit Oy tarjoaa erittäin laajan tuotevalikoiman aina puutarhamullista kodin elektroniikkaan Kesälahden keskustassa sijaitsevassa Monimesta-kaupassa, joka on toiminut pian 5 vuoden ajan. Monimesta on todellinen sekatavarakauppa, jonka 450 myyntineliön joukosta löydät erittäin laajan valikoiman tuotteita niin kodin sisustukseen, rakentamiseen kuin vaikkapa kalastukseen.

Monimesta-kauppamme mukava ja osaava henkilökunta auttaa laajalla asiantuntemuksellaan juuri sinulle oikean tuotteen löytämisessä. Rautakauppatoiminnassamme olemme vahva tekijä koko Itä-Suomen alue huomioiden ammattitaitoisen henkilökuntamme johdosta, jota koulutamme säännöllisesti vastamaan tulevaisuuden kaupallisia haasteita.

Itä-Suomen Monimestarit Oy tarjoaa myös laadukkaita rakennus- ja remonttipalveluita Pohjois-Karjalan ja Savon alueella. Osaavaan henkilökuntaamme kuuluu 3-12 alan ammattilaista vuodenajasta riippuen. Rakennuspalveluiden puolella asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin julkisetkin toimijat.

Saat meiltä luotettavaa ja huolellista rakennuspalvelua, remontoitpa sitten asuntosi märkätiloja, tai rakennat uutta. Erityisesti olemme erikoistuneet betonilattiavaluihin, lattiapinnotuksiin ja pellitystöihin.

Ota yhteyttä!

Rakennusliike Itä-Suomen Monimestarit Oy, Kitee

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

To
07:00-17:00
Avoinna vielä 1h 33min
Pe
07:00-17:00
La
09:00-13:00
Su
Suljettu
Ma
07:00-17:00
Ti
07:00-17:00
Ke
07:00-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Rakennusliike Itä-Suomen Monimestarit Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.