Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Raisio
Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Raisio
Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Raision Seudun Koulutuskuntayhtymä
Y-tunnus:
0204427-7

Raision seudun koulutuskuntayhtymä Raseko tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa ammattihaaveet. Meillä suoritettujen opintojen jälkeen voit työskennellä vaikkapa hoiva-alalla, käsityöläisenä tai teknistä osaamista vaativissa tehtävissä.

Rasekossa voit suorittaa ammatillisia perustutkintoja ja niiden jälkeen halutessasi ammattitutkintoja, erikoisammattitutkintoja ja muuta lisäkoulutusta. Tarjoamme monta väylää työelämään: opiskelu ammatillisessa oppilaitoksessa, näyttötutkintomuotoinen opiskelu ja oppisopimusopiskelu.

Tiivis ja käytännönläheinen yhteistyö alueen elinkeinoelämän kanssa varmistaa sen, että Rasekosta valmistuu todellisia tekijöitä työelämän tarpeisiin.

Raision seudun koulutuskuntayhtymä on kuuden varsinaissuomalaisen kunnan omistama koulutuskuntayhtymä. Kuntayhtymän osakaskuntina ovat Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Raisio ja Rusko. Toimipisteemme sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa ja Mynämäessä.

Rasekon vision mukaan Raseko on menestyvä, itsenäinen, valtakunnallisesti tunnustettu ammatillisen koulutuksen järjestäjä ja työelämän kehittäjä. Rasekon sijoittuminen neljän parhaan joukkoon Opetus- ja kulttuuriministeriön tuloksellisuusvertailussa jo vuosien ajan on selvä osoitus siitä, että Rasekon opiskelijat valmistuvat ajallaan, työllistyvät hyvin ja keskeyttävät vain harvoin.

Valitse Raseko - autamme sinua matkallasi tulevaisuuden osaajaksi!

Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Raisio
Raision seudun koulutuskuntayhtymä, Raisio