Sorvausta ja koneistusta ammattitaidolla

Valmistamme ammattitaidolla sorvattuja ja koneistettuja sarjatuotanto-osia eri tuotannonaloille Suomeen ja ulkomaille. Sarjakoot vaihtelevat protoeristä satoihin tuhansiin osiin. Vuonna 2017 valmistimme yli 13,5 miljoonaa osaa tai osakokoonpanoa eri teollisuudenaloille.

Tuotteet tehdään ja toimitetaan asiakkaan ehdoilla, oikeaan aikaan ja oikeaan tarpeeseen. Yhteistyö R-Sarkon Oy:n kanssa voi tarvittaessa alkaa jo valmistettavan tuotteen ideointi- tai suunnitteluvaiheessa. Voimme tuoda suunnitteluun valmistuksen näkökulman ja näin löytää yhdessä kustannustehokkaan tuotantomenetelmän. Tuotteidemme ja palvelumme laatuun vaikuttavat useat tekijät. Laadun takaavat konekantamme ja ammattitaitoisen henkilöstömme lisäksi tiivis yhteistyöverkosto sekä asiakkaidemme että laatutoimittajiemme kanssa. Annamme lisäarvoa asiakkaalle tarjoamalla osakokoonpanoa ja tuotteiden jälkikäsittelyä hyväksyttyjen toimittajiemme kautta.

Ammattitaito ja ammattiylpeys ovat tärkeitä tekijöitä noin 70 hengen tiimissämme. Laajan osaamisen ansiosta voimme palvella monipuolisesti eri tuotannonaloja. Kouluttaudumme ja pyrimme eteenpäin jatkuvasti, se näkyy myös henkilöstön tahtona kehittyä ja kehittää ympäristöään.

Konekanta

Katso konekanta

R-Sarkon Oy, Rauma
R-Sarkon Oy, Rauma

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.