Lähetä viesti
Lähetä viesti

Oppimisen ja arvioinnin asiantuntija

Qridi Oy on oppimista rakastava yritys, jonka visiona on parantaa miljoonien ihmisten itsetuntemusta. Asiakkainamme on niin kouluja, työyhteisöjä kuin urheiluseurojakin. Tuotteinamme on Qridi-sovellus sekä oppimiseen ja jatkuvaan arviointiin liittyvät koulutukset ja luennot.

Qridi on palkittu Suomen parhaaksi digitaaliseksi oppimisratkaisuksi (eOppimiskeskus 2016). Alunperin Qridi suunniteltiin peruskouluihin jatkuvan arvioinnin työkaluksi uusimman opetussuunnitelman hengessä. Tavoitteena kouluille suunnatussa Qridissä on antaa opettajalle ja oppilaille välineitä, joilla voidaan vaikuttaa oppimiseen ja itseohjautuvuuteen. Kun arviointi on muutakin kuin loppuarvosana, sillä on ohjaava vaikutus. Koulut ympäri Suomen käyttävät Qridiä, Oulussa sovellus on hankittu kaikille peruskouluille. Asiakkaita on myös Virossa, Qatarissa ja Malediiveilla, kansainvälistyminen on luonteva tapa jatkaa kasvua.

Qridi on koulujen lisäksi käytössä myös yrityksillä ja urheilujoukkueilla. Qridi Sport lanseerattiin pari vuotta sitten. Urheilijat niin jääkiekon, koripallon kuin taitoluistelunkin parissa hyödyntävät Qridiä. Qridi tukee urheilijaa itseohjautuvuuden kehittymisessä, mahdollistamalla urheilijan osallistumisen harjoitteluprosessin kaikkiin vaiheisiin: tavoitteen asetteluun, toteutukseen ja arviointiin. Itseohjautuva urheilija kykenee ottamaan vastuuta omasta tekemisestään ja saavuttamaan vahvan omistajuuden urheilustaan.

Vuosi sitten yritys julkaisi Qridi Business -sovelluksen yritysten ja työyhteisöjen käyttöön. Sovelluksessa voidaan seurata esimerkiksi työtehtävien priorisoinnin, työn kuormittavuuden ja työssä viihtymisen kehittymistä. Qridin avulla voi tuoda itsereflektion osaksi yrityskulttuuria, sekä nostaa tietojen ohella myös taidot kehittämisen kohteeksi.https://qridi.fi/

Qridi Oy, Oulu

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu