murupolku logo/Maanrakennus/Maanrakennus ja maansiirto Jyväskylä/Pyöräkoneurakointi Launoset Oy

Maanrakennuksen sekä teiden kunnossapidon palvelut

Tarvitsetko maanrakennuksen tai teiden kunnossapidon palveluja? Onko sijaintisi Jyväskylä tai sen lähiseutu? Palvelemme niin julkista sektoria ja yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin yli 30 vuoden kokemuksella ja tarvittaessa laajemmallakin alueella muualla Suomessa.

Mikäli etsit luotettavaa ammattilaista julkisten tai yksityisten teiden kunnossapitotöihin, kuten lumen auraukseen tai teiden kunnossapitohöyläykseen, ota yhteyttä! Teemme monipuolisesti myös eri maanrakennuksen töitä, kaivinkonetöitä sekä maa-aineskuljetuksia. Käytämme työssämme omaa laadukasta kalustoa, johon kuuluu tiehöylän lisäksi Takeuchi TB 175 W -kaivinkone.

Kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous sähköpostitse, puhelimitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvä yhteydenottolomake.

Teiden kunnossapitotyöt

Teiden kunnossapitotöitä teemme pääasiassa talvisin ja keväisin. Kalustollamme järjestyvät lumien auraukset sekä polanteiden poistot, hiekoitukset ja suolaukset. Kesäisin työskentelemme hiekkateiden kunnossapitohöyläysten, sorastuksien, asfalttipohjien tasausten ja kenttien tasausten kanssa.

Palvelemme kunnossapitotöissä pääasiassa kaupunkeja ja kuntia, mutta työskentelemme mielellämme myös tiekuntien, kiinteistöjen ja asunto-osakeyhtiöiden kanssa. Siten julkisten teiden lisäksi höyläämme myös yksityisteitä.

Maanrakennustyöt

Moneen tarpeeseen mukautuva kalustomme soveltuu myös erilaisiin kuormaustöihin. Lastaamme maa-ainekset tai talvien lumikinokset kuorma-autojen lavoille. Teemme ammattitaidolla rakennusten pohjien kaivuutyöt ja tasaukset uudiskohteisiin luotettavasti ja kestävästi.

Yhteistyökumppaneidemme kautta saatte myös maa-ainekset, kuten mullat, sorat ja murskeet, suoraan käyttöpaikalle, ja me hoidamme niiden levityksen. Työt tehdään huolellisesti varmistaen, että rakennustöitä päästään jatkamaan mahdollisimman vakaan pohjan päälle. Rakennustyömaiden lisäksi meillä on kokemusta esimerkiksi tietyömaiden pohjatöistä.

Salaojitukset

Salaojien kaivuut toteutamme uudiskohteisiin ja vanhojenkin talojen ympärille niin, ettei työstämme aiheudu vahinkoa tontille ja kiinteistölle. Ammattitaitoisen kuljettajan tekeminä salaojitukset pitävät rakennusten perustukset kuivana ja työt tehdään onnistuneesti ahtaassakin paikassa.

Tiedämme salaojituksen tärkeyden rakennusten käyttöiän suhteen, joten teemme työmme aina huolellisesti ja laadukkaasti.

Pyöräkoneurakointi Launoset Oy, Jyväskylä
Pyöräkoneurakointi Launoset Oy, Jyväskylä
Pyöräkoneurakointi Launoset Oy, Jyväskylä
Tuotemerkit
Takeuchi

Kokemuksia yrityksestä Pyöräkoneurakointi Launoset Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.