Varaa aika
Varaa aika

Lataudu luonnossa virity vapaalla!

Vuokraamme kahta hyvätasoista lomamökkiä Eteä-Konneveden Kansallispuiston tuntumassa kirkasvetisen Konnevesi-järven rannalla luonnon rauhassa, silti palvelut lähellä. Meillä on mainiot marjamaastot ja hyvät kalavedet, tule viihtymään luonnon helmaan.

Ylläksellä Äkäslompolossa vuokraamme kelohuoneistoa keskeisellä mutta rauhallisella alueella. Ylläksellä on upeat jahyvin hoidetut ladut ja pyöräily- sekä vaellusreitit. Tervetuloa kokemaan Lapin lumo!

We are renting two high standard cabins on the shore of the clearwatered Lake Konnevesi which belongs to the beautiful Natura-area.

Mökeissämme voi majoittua 5-7 henkilöä.

Apaja 42 neliömetrin höylähirsimökki länteen avautuvalla rinteellä, matala, kova hiekkapohjainen ranta lapsille, myös aikuisten uimarantaa, oma vene. Mökissä tupakeittiö, alakerrassa makuusoppi parivuode, pukuhuone, sauna ja avokuisti, yläkerrassa makuusoppi 2 vuodetta, aula ja parveke.

Eräloitsu on talviasuttava ja lomamökin lisäksi erillinen rantasauna ja takkatupa.

Lomamökki Lapissa! Lokakuussa on valmistunut hyvinvarusteltu, kuuden hengen kelohuoneistomme. Tervetuloa nauttimaan lapin luonnon rauhasta, saunomaan ja rentoutumaan Äkäslompolon kauniisiin maisemiin!

Kaipaatko lomallasi mahdollisuutta vesiretkeilyyn, melontaan tai patikointiin? Nyt se onnistuu Konneveden kansallispuiston haastavissa jylhän karuissa ja jyrkkäpiirteissä erämaatyyppisissä maisemissa.

Varaukset voit tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai Lomarenkaan kautta. Lomarenkaan kohdenumerot Konnevedellä 7402 ja 7401 sekä Ylläksellä 8781.

Aamiaismajoitus

Kesäisin meillä on tunnelmallinen aittamajoitus aamiaisella. Soita ja kysy lisää!

Pynnösen Lomamökit, Konnevesi
Pynnösen Lomamökit, Konnevesi
Pynnösen Lomamökit, Konnevesi