Puusepänliike Liias Oy, Kalajoki
Puusepänliike Liias Oy, Kalajoki
Puusepänliike Liias Oy
Puusepänliike Liias Oy
Y-tunnus:
0459173-3

Valmistamme asiakkaillemme mittatilaustyönä portaita, keittiöitä ja huonekaluja

Puusepänliike Liias Oy on vuonna 1961 perustettu Kalajoella toimiva perheyritys, joka valmistaa yksilöllisiä kalusteratkaisuja asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmistamme asiakkaillemme mittatilaustyönä portaita, keittiöitä ja huonekaluja. Toimitamme tuotteita myös alihankintana teollisuuteen.

Pitkä historiamme kalustevalmistuksessa näkyy tuotteidemme laadussa. Oikeanlaiset materiaalit, yksityiskohdat ja pintakäsittely takaavat tuotteidemme kestävyyden ja käyttömukavuuden.

Meiltä mm. portaat, huonekalut, pintakäsittelyt, massiivityötasot ja keittiön kalusteet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Porrassuunnittelu- ja valmistus

Porrassuunnittelu lähtee aina portaille tarkoitetun paikan mittaamisesta. Portaat täytyy tehdä tilaan sopivaksi niiden käyttömukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Kun tila on mitattu, suunnitellaan siihen sopivat portaat. Suunnittelun ja koneistamisen jälkeen loppuosa työstä, eli viimeistely ja pintakäsittely, tehdään käsityönä. Viimeistely- sekä pintakäsittelyvaihtoehtoja on periaatteessa loputtomasti. Portaisiin on saatavilla paljon erilaisia lisävarusteita, jotka parantavat niiden turvallisuutta, ulkonäköä ja käyttömukavuutta. Lapsiportti lienee se kaikkein yleisin, mutta yleistymässä ovat myös lasikaiteet ja askelmavalaisimet.

Huonekalut puusta

Huonekalut valmistamme asiakkaille mittatilaustyönä. Varsinaista valmista mallistoa meillä ei ole, emmekä pidä tuotteita varastossa, vaan ne tehdään aina tilauksesta. Siksi käsityönä valmistetun tuotteen hinta on yleensä korkeampi kuin huonekaluliikkeestä ostetun.

Yksilötuotteen valmistaminen mahdollistaa kuitenkin sen, että se on tilaan tehty, eli juuri sellainen kuin asiakas itse haluaa. Kompromisseihin ei tarvitse tyytyä.

Puun pintakäsittelyt

Meillä on hyvän pintakäsittelykalustomme ansiosta valmius tehdä vaivattomasti isojakin pintakäsittelytöitä. Yleisimpiä pintakäsittelykohteita ovat vanhat kaapinovet, väliovet ja ruokailuryhmät. Hyväkuntoisia kalusteita ei siis kannata aina nakata roskiin tai myydä pois, nimittäin suhteellisen pienellä vaivalla niiden ilmeen saa muutettua uuden pinnan myötä.

Kappalemäärät voivat vaihdella yksittäisistä kaapinovista jopa kymmeniin välioviin, edelleen nopeilla toimitusajoilla.

Työtasot puusta

Puiset työtasot tuovat tilaan lämpöä. Varastostamme löytyy koivu- sekä tammitasoja, ja tilauksesta saa melkein mitä vain – tule tutustumaan väri- ja materiaalivaihtoehtoihin verstaallamme! Se on totta, että puutaso on tarkempi pidettävä kuin laminaattitaso, mutta hyvin hoidettuna on arvokkaan näköinen ja kestää käyttöä pitkään!

Soita niin tulemme mittaamaan, tai tule valmiiden mittojen kanssa käymään niin lasketaan tarjous. Tarvittaessa hoituu myös vanhojen tasojen poisto ja uusien asennus. Jos haluat, viemme vanhat tasot pois ettei ne jää nurkkiin lojumaan.

Valmistamme sopimuksesta myös isompia eriä.

Työtasojen toimitusaika 5-10 arkipäivää.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu työhömme kotisivuillamme tai Facebookissa ja katsele jo valmistuneita kohteitamme ja tuotteitamme!

Puusepänliike Liias Oy, Kalajoki
Puusepänliike Liias Oy, Kalajoki
Puusepänliike Liias Oy, Kalajoki
Puusepänliike Liias Oy, Kalajoki
Puusepänliike Liias Oy, Kalajoki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
07:00-16:00
Ke
07:00-16:00
To
07:00-16:00
Pe
07:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
07:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.