Nopea valmius ja reagointi laatua unohtamatta!

Putkitaito suorittaa LV-työt pääkaupunkiseudulla nopeasti ja ketterästi, aina asiakaslähtöisesti. Yrityksen palveluihin kuuluu perinteisten LV-asennusten ja korjausten lisäksi ilmanpoistokonsepti, joka jättää patteriventtiilien ilmaukset historiaan ja säästää energiaa jopa 7-10%.

Patteriventtiilien vaihtourakat, viemäreiden kuvaukset, uusimiset, korjaukset ja huuhtelut kuuluvat yrityksen palveluihin, sekä kalvopaisunta-astioiden huollot ja esipaineiden korjaukset.

Kotisivuilta löytyy myös kauppa, josta voit tilata erilaisia tarvikkeita, kuten viemärinavusaineita ja Reflex Servitec-ilmanpoistolaitteita eri kokoisille kiinteistöille.

Reflex Servitec ilmanpoisto

Putkitaito myy, asentaa ja huoltaa Reflex Servitec ilmanpoistolaitteistoja. Ilmanpoistolaitteet toimivat siten, että happi saadaan poistettua lämmitys- jäähdytys ja glykoliverkostoista tehokkaasti. Hapenpoiston jälkeen verkosto täytetään hapettomalla vedellä. Verkoistoista saadaan poistettua myös magnetiitti ja lika. Laitteita löytyy myös todella isoille järjestelmille.

Laitteita voi myös vuokrata.

Putkitaito Oy, Helsinki
Putkitaito Oy, Helsinki
Tuotemerkit
Reflex, Viemäriakka, Viemäriukko, Reflexomat, Reflex Variomat, Reflex Servitec

Kokemuksia yrityksestä Putkitaito Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.