Korkeatasoisia paperituotteita ja vahvaa osaamista

Putinki Oy on laadukkaiden paperi- ja lahjatuotteiden tukkukauppa Helsingissä, jonka tuotevalikoima koostuu omasta painotuotannosta sekä laajasta maahantuonnista. Yritys on perustettu vuonna 1973 Jälleenmyyjäasiakkaita palvelevan tukkumyymälän lisäksi Putingilla on ollut kuluttajia palveleva Paperikauppa Töölössä vuodesta 2013.

Putingin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia paperi- ja lahjatuotteita korteista muistikirjoihin ja kalentereista paketointimateriaaleihin. Oma tuotantomme syntyy yhteistyössä kotimaisten kuvittajien, taiteilijoiden ja tunnettujen brändien kanssa. Tutustu valikoimaamme kotisivuilta!

Paperituotteidemme jälleenmyyjät

Putingin jälleenmyyjiä ovat mm. kirjakaupat, museokaupat, tavaratalot ja erikoisliikkeet ympäri Suomea. Tuotteidemme saatavuus vaihtelee jälleenmyyjien ja alueiden kesken suuresti, varmista lähin jälleenmyyjäsi asiakaspalvelustamme.

Kortit

Kotimainen taide, design ja kuvitus muodostavat Putingin korttivalikoiman perustan. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Nanna Susi, Katja Tukiainen, PaaPii Design, Polkka Jam ja Tom of Finland. Maahantuomme myös kansainvälisiä kärkimerkkejä.

Muistikirjat & vihkot

Putingin oman tuotannon ohella maahantuomme arvostettuja merkkejä, esimerkkeinä Paperblanks, Studio Oh! ja Roger La Borde.

Kalenterit

Putingin omien kalentereiden lisäksi edustamme ulkomaalaisia laatumerkkejä, kuten teNeues ja Graphique De France.

Julisteet

Oman tuotannon Muumi ja Tom of Finland -julisteiden ohella julistevalikoimastamme löytyy Hjelmin lastenkirjakuvitusten julisteita, sekä Cavallini & Co.:n nostalgisia julistepapereita.

Lahjapaketointi

Putingin valikoimasta löytyy tyylikkäitä ja persoonallisia paketointivaihtoehtoja kaikkiin tilanteisiin. Lahjapaperimme ovat pääasiassa arkkipapereita.

Putinki Oy, Helsinki
Putinki Oy, Helsinki
Putinki Oy, Helsinki
Putinki Oy, Helsinki
Putinki Oy, Helsinki
Tuotemerkit
Tove Jansson, Tom of Finland, Angry Birds, Roger la Borde, Cavallini & Co., Paperblanks, PAPAYA!, Hjelm Förlag, Studio Oh!

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.