Aitojen,liukuporttien, puomien ja ohjausjärjestelmien luotettava kumppani Pur-ait Oy

Vuonna 1977 perustettu Pur-ait Oy on Suomen suurin aitojen ja porttien valmistaja. Pursoaitojen ja porttien materiaalina on luja, kevyt ja ruostumaton alumiini. Pur-ait Oy toimittaa ja asentaa aitakokonaisuudet sekä porttiympäristöt asiakkaiden tarpeiden mukaan käsikäyttöisenä tai automatisoituna.

Toiminnankuvaus

Pur-ait Oy valmistaa ja asentaa aluesuojauksessa käytettyjä alumiinisia aita- ja porttiratkaisuja. Alansa johtavana toimijana Pur-ait Oy tarjoaa asiakkailleen kattavaa PurService-huoltopalvelua sekä varaosapalvelua koko maassa toimittamilleen ja asentamilleen tuotteille. Tarvittaessa asiakkaalla on käytettävissään Pur-ait Oy:n suunnittelupalvelu aita-ja porttiympäristöjen automaatioratkaisuissa. Pur-ait Oy:n valmistamat liukuportit ovat CE-hyväksyttyjä. Pur-ait Oy tuo maahan ja asentaa lastentarha-aidan vaatimukset täyttävää säleverkkoaitaelementtejä.

Erikoistuminen

Valtaosa myydyistä aidoista ja porteista on valmistettu omassa tuotantolaitoksessa, suomalaisen Purso Oy:n alumiiniprofiileista. Purso-aitojen ja -porttien materiaalina on luja ja kevyt alumiini. Laadukkaiden merkkituotteiden lisäksi suunnittelu- ja asennuspalvelu sekä varolaitteet ja automatiikka.

Pur-ait Oy, Helsinki
Pur-ait Oy, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu