Esiintymis- ja puhevalmennusta yrityksille ja yhteisöille

Helsingissä sijaitseva Puhe Production Oy toteuttaa tasokkaita puheviestinnän koulutuksia. Osaamme suunnitella erilaiset kokonaisuudet myös pedagogisesti parhaalla mahdollisella tavalla.

Palvelemme yrityksiä tarjoamalla viestinnän ammattilaisten palveluja. Olemme erikoistuneet valmentamaan työntekijöitä keskinäisessä viestinnässä, auttamaan esiintymään luontevammin, oppimaan neuvottelemaan vuorovaikutteisemmin tai vaikka kohtaamaan median sanavalmiisti. Millaista koulutusta työntekijänne sitten tarvitsevatkin, me järjestämme sen asiantuntevasti.

Tarjoamme yrityksille laadukasta valmennusta niin työyhteisön kehittämiseen, esiintymiseen, kouluttamiseen, neuvottelutilanteisiin ja median kohtaamiseen kuin esimiesviestintäänkin. Kouluttajamme ovat alansa ammattitaitoisia asiantuntijoita.

Kaikki valmennukset valmistellaan ja suunnitellaan niin, että voisitte olla lopputulokseen tyytyväisiä. Otamme luonnollisesti huomioon kaikki asiakkaan omat erityistoiveet ja -tarpeet koulutuksia järjestäessämme.

Lisätietoja löydät helposti verkkosivuiltamme!

Puhe Production Oy, Helsinki
Puhe Production Oy, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu