Maanrakentamisen ammattilaiset

Teemme maanrakennus- ja purkutöitä Etelä-Suomen alueella. Palveluihimme kuuluu piharakentaminen, maa- ja vesirakentaminen, purkupalvelut ja kuljetuspalvelut.

MAA- JA VESIRAKENTAMINEN

Maa- ja vesirakentamiseen kuuluu talon pohjatyöt, maantäyttö- ja siirtotyöt, viemäröinnit ja salaojitukset sekä maanrakentaminen. Hyvin tehdyt pohjatyöt takaavat hyvän lopputuloksen. Monipuoliseen kalustoomme kuuluvat kaivinkoneet, pyöräkoneet ja maanmuokkauskoneet, joten voimme työskennellä vaativissakin olosuhteissa.

PIHARAKENTAMINEN

Olemme erikoistuneet piharakentamiseen ja pihatöihin. Teemme piha-alueiden perustukset ja toimitamme mullat, sorat, hiekat ym. kaikki tarvitsemasi maa-aineet. Meiltä onnistuu nurmikon kylvö ja asennamme pihakivetykset, terassit ja paljut asiakkaan toiveiden mukaisesti. Autamme myös pihasuunnittelussa. Ota rohkeasti yhteyttä!

PURKUPALVELUT

Purkupalvelumme kattaa kaiken purkutyöhön liittyvän. Palveluumme kuuluu työvaiheet siivouksesta kierrätykseen. Purkutyöt suoritetaan kokonaisvaltaisena palveluna. Puramme rakennuksen harjasta anturaan ja viemme työstä syntyvän rakennusjätteen jatkokäsittelyyn. Soita ja kysy lisää!

KULJETUSPALVELUT

Toimintamme edellyttää monipuolista kalustoa, joten voimme tarjota kuljetuspalveluja. Asiakkaitamme ovat yksityiset kotitaloudet, yritykset ja yhteisöt. Kuljetamme asiakkaan toiveesta kaikki maa-ainekset.

Pts-Yhtiöt Oy, Lahti
Pts-Yhtiöt Oy, Lahti
Pts-Yhtiöt Oy, Lahti
Pts-Yhtiöt Oy, Lahti
Pts-Yhtiöt Oy, Lahti
Pts-Yhtiöt Oy, Lahti
Pts-Yhtiöt Oy, Lahti

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
00:00-24:00
Avoinna 24/7
Ti
00:00-24:00
Ke
00:00-24:00
To
00:00-24:00
Pe
00:00-24:00
La
00:00-24:00
Su
00:00-24:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Pts-Yhtiöt Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.