Psykoterapia Dancan, Kotka
Psykoterapia Dancan, Kotka
Psykoterapia Dancan
dancan
Y-tunnus:
2248919-3

DanCan, Herkällä korvalla, suurella sydämellä!

DanCan auttaa sinua psykoterapiaan, koulutukseen ja työnohjaukseen liittyvissä asioissa Helsingin ja Kotkassa.

Jos tunnet tarvitsevasi apua tai neuvoa, ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä mitä asioille voisi tehdä. Usein on hyödyllistä suunnata katse tulevaisuuteen mieluummin kuin menneeseen. Eilistä emme voi muuttaa mutta nykyhetkeen ja huomiseen voimme vaikuttaa.

Loppuvuodesta 2012 minulle myönnettiin ns. KELA-pätevyys yksilöasiakkaille (aikuiset ja nuoret sekä vanhempien ohjaus).

Psykoterapia

Dan Lundberg on toiminut psykoterapeuttina jo vuodesta 2009.

Tänä päivänä minulla on omana päätavoitteenani asiakastyössä, että asiakas saa avun. Kun hän lähtee vastaanotolta, haluan että hänellä on uusi näkökulma ongelmaansa, jotakin konkreettista jolla edetä ja ajatuksia siitä, miten hän voisi edetä. Lisäksi on tärkeää, että hän kokee olonsa helpottuneen.

Työnohjaus

Työnohjauspalvelut ovat saatavilla johdolle, yksittäiselle työntekijälle tai koko tiimille! Ehkäise ongelmia ja hoida nykyhuolet pois päiväjärjestyksestä. Varmista johtamisen ja työkulttuurin laatu työnohjauksen keinoin.

Koulutus

Koulutustarve lähtee aina asiakkaan toiveista ja näinollen räätälöidään sen mukaan mikä tarve on. Se voi olla täsmäkoulutusta (esimerkiksi hankalien asiakkaiden kohtaaminen) tai vaikkapa muutaman tunnin osio firman yhteisessä koulutuspäivässä.

Psykoterapia Dancan, Kotka
Psykoterapia Dancan, Kotka
Psykoterapia Dancan, Kotka