Meistä

Prym Consumer Finland edustaa 500-vuotiasta Prym’ä, joka on Euroopan johtava ompelu- ja käsityötarvikkeiden toimittaja. Prym-konsernin pääkonttori sijaitsee Stolbergissä Saksassa.

Suomessa olemme toimineet Prym’n tytäryrityksenä jo vuodesta 2016 lähtien vahvan jälleenmyyntiverkoston kautta ja marraskuusta 2020 lähtien pystymme palvelemaan myös kuluttajia yksityishenkilöille suunnatun verkkokaupan avulla.

Tuotteissamme korostuvat kestävyys, toiminnallisuus sekä luotettavuus. Niin aloittelijat kuin ammattilaiset löytävät tarvitsemansa tarvikkeet ja työvälineet onnistuneisiin käsityöprojekteihin monipuolisten ja innovatiivisia ratkaisuja tarjoavien käsityötarvikkeiden valikoimasta.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman neulelankoja, hyödyllisiä käsityötarvikkeita, ilmaisia ohjeita ja runsaasti erilaisia ompelu- ja käsityövälineitä. Inspiroivan sisällön avullamme pääset kiinni käsitöiden saloihin pienin askelin tai suurin harppauksin.

Ompelutarvikkeet

Jokaisesta kodista olisi hyvä löytyä tietyt ompelutarvikkeet, joilla voi näppärästi korjata esimerkiksi irronneen napin tai pelastaa alkavan reiän.

Valikoimassa joka kodin tutut, työskentelyä helpottavat perustuotteet ja ergonomisesti muotoillut työvälineet sekä uudet innovatiiviset tuotteet vievät ompelukokemuksen aivan uudelle tasolle. Hyvillä välineillä ompelija onnistuu, innostuu sekä inspiroituu. Kaikki ompelutarvikkeet käsitöihin, ompeluprojekteihin ja askarteluun löydät takuuvarmasti Prymiltä.

Neulontatarvikkeet

Silmukoita puikoilla, helppoa tai haastavaa, villasukkaa vai kirjoneuletta. Neulominen on muuttunut trendikkääksi ilmiöksi ja yhä useampi tarttuu puikkoihin, riippumatta iästä. Hyvä niin, koska neulomisesta on monenlaista iloa ja on loistava keino kehittää kädentaitoja, rauhoittua, luoda uutta ja oppia.

Prymin valikoimasta löydät neulelangat, neulepuikot, muut neulontatarvikkeet ja tietysti ilmaiset neuleohjeet – kaiken mitä tarvitset neulontaan. Tutustu neulontatarvikkeisiin ja päästä luovuus valloilleen!

Virkkaustarvikkeet

Virkkaus tai virkkaaminen on todella monipuolinen ja mutkaton tapa tehdä käsitöitä, vaikka alussa saattaakin vaikuttaa hankalalta. Virkkaus on sitä paitsi tehnyt uuden tulemisen ja virkkaamisen ihanuuteen on hurahtanut viime vuosina yhä useampi suomalainen. Nyt varsinkin virkatut sisustusesineet ovat taas huippumuodikkaita.

Prymin valikoimasta löydät langat virkkaukseen, koukut virkkaukseen, makrameelangat ja muut virkkaustarvikkeet.

Virkkaus virkistää aivoja ja virkata voi muutakin kuin patalappuja, joten tutustu myös meidän ilmaisiin virkkausohjeisiimme.

Ilmaiset käsityöohjeet

Olitpa sitten ompelija, neuloja, virkkaaja tai muuten vaan käsityöharrastaja, meiltä löydät laajan valikoiman käsityöohjeita.

Neulelangat

Prymin neulelankavalikoimasta löydät muun muassa sukkalangat, villalangat, puuvillalangat ja sekoitelangat. Tunnettuja neulelankabrändejämme ovat mm. Rowan, Gedifra, Schachenmayr, Regia, DMC, Red Heart ja Perfect.

Kankaat

Monenlaisiin ompeluprojekteihin soveltuvat valmiiksi leikatut kangaspalat. Ompele vaatteita, asusteita tai kodintekstiilejä.

Prymin kangasvalikoimaan kuuluvat trikookankaat, puuvillakankaat, froteekankaat ja erittäin pehmeä lyhytnukkainen keinoturkis.

Virkkauslangat

Prymin virkkauslankavalikoimasta löydät erityyppisiä puuvillalankoja ja sekoitelankoja.

Anchor ja Puppets langat, kuten Freccia, Mercer Crochet, Eldorado ja Lyric on tarkoitettu juuri monipuoliseen virkkaamiseen. Erikoiskohteisiin sopii Mercer Crochet Metallic-langat, joissa on hohdetta ja kimallusta. Monet neulelangat sopivat myös virkkaukseen, kuten Schachenmayer’n Catania-perheen langat.

Käsityötarvikkeet

Ompele, neulo, virkkaa, koristele tai kiinnitä. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman neulelankoja, hyödyllisiä käsityötarvikkeita, ilmaisia ohjeita ja uskomattoman suuren määrän ompeluvälineitä.

Avullamme pääset kiinni käsitöiden saloihin pienin askelin tai suurin harppauksin. Laajennamme valikoimaamme asteittain ja parannemme verkkokauppaamme jatkuvasti, jotta sinulle löytyisi aina tarvitsemasi tarvikkeet.

Helppoa tekemistä ja käsityön iloa kestävillä, sopivilla välineillä ja työkaluilla – ergonomiaa unohtamatta.

Prym Consumer Finland Oy, Kerava
Prym Consumer Finland Oy, Kerava
Prym Consumer Finland Oy, Kerava
Prym Consumer Finland Oy, Kerava
Prym Consumer Finland Oy, Kerava
Prym Consumer Finland Oy, Kerava
Prym Consumer Finland Oy, Kerava
Prym Consumer Finland Oy, Kerava
Prym Consumer Finland Oy, Kerava
Prym Consumer Finland Oy, Kerava
Tuotemerkit
Schachenmayr, DMC, Rowan, Red Heart, Anchor, Regia, Perfect, Gedifra, Austermann, Prym

Kokemuksia yrityksestä Prym Consumer Finland Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.