Vesikattojen ammattilaiset!

ProRakenne Oy on oululainen rakennusalan yritys. Yrityksen toimialoina ovat saneeraus-, katto- ja kuorirakenneurakointi. Yrityksen henkilöstö on alan parhaita ja pitkän kokemuksen omaavia ammattilaisia. Yrityksen toimialueena on Pohjois-Pohjanmaa ja koko Suomen talousalue.

ProRakenne Oy palvelee asiakasta erittäin palvelualttiilla asenteella ja tekee työn tilaajalle mahdollisimman helpoksi. Hyvin ja laadukkaasti toteutettu urakka on sekä urakoitsijan että asiakkaan etu, olipa asiakkaana yksityinen pientaloasuja, asunto-osakeyhtiö, rakennusfirma, seurakunta tai muu julkinen yhteisö.

Toimimme yhteistyössä alan parhaiden materiaalitoimittajien sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tutustu toteuttamiimme kohteisiin referenssit -sivulla. Olemme toteuttaneet lukuisia julkiskohteita mm. Tuiran kirkko Oulussa, kouluja, kunnan ja kaupungin kiinteistöt, asunto-osakeyhtiöt, taloyhtiöt sekä pienemmät yksityiset saneeraus ja kattoprojektit ympäri Suomen. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, käytämme ainoastaan alansa parhaita kattoammattilaisia ja parhaita materiaaleja työkaluineen. Urakat pysyvät todistetusti aikataulussa ja budjetissa!

Ota rohkeasti yhteyttä sivuston oikeasta reunasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja kerro projektistasi!

Huopakattourakointi

Huopakattourakointi on yrityksemme päätoimiala. Saat meiltä kattotyöt osaavien ammattilaisten toteuttamana. Laaja osaaminen ja pitkä kokemus kattourakoinnista mahdollistaa urakat laajoinakin kokonaisuuksina. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Vesikattosaneeraukset

Onko taloyhtiössä vesikattoremontti tai saneeraus ajankohtainen? Meiltä katot ja saneeraukset pieniin ja isoihin kohteisiin edullisesti ja ammattitaidolla.

Sisä- ja ulkoremontit

Kaipaako kotisi uutta ilmettä? Onko sauna ja pesuhuoneesi uusimisen tarpeessa? Vahva ammattitaitomme takaa nopean toteutuksen ja viimeistellyn tuloksen.

ProRakenne Oy, Oulu
ProRakenne Oy, Oulu
ProRakenne Oy, Oulu
ProRakenne Oy, Oulu
ProRakenne Oy, Oulu
ProRakenne Oy, Oulu
ProRakenne Oy, Oulu
ProRakenne Oy, Oulu
ProRakenne Oy, Oulu
Tuotemerkit
Kerablast