Korkealaatuiset puupelletit Ylivieskasta

Valmistamme korkealaatuista puupellettiä tehtaallamme Ylivieskassa. Raaka-aineena käytämme lähialueen puunjalostusteollisuuden sivutuotteita, kuten höylänlastua, sahanpurua ja hiontapölyä.

PELLETTIERÄT:

15 kg:n säkeissä, toimituserä 66 x 15 kg. Kysy toimitustarjous!

500 kg:n erä, nouto joko tehtaaltamme Ylivieskasta tai jälleenmyyjiltämme.

Irtopelletti, toimitusalue Rovaniemeltä Kuhmoon ja Poriin ulottuvalle alueelle. Kysy toimitustarjous!

BRIKETIT:

Puubriketti on pakattu 10 palan eriin (5 kg). Toimituserä 1 lava (200 x 5 kg). Sopivat klapien vaihtoehdoksi. Kysy tarjous kotiisi tuotuna!

KUIVIKEKUTTERIPAALI:

Pakattu 22 kg:n paaleihin, toimituserä 1 lava (36 x 22 kg). Kysy tarjous kotiisi tuotuna!

Pellettipolttimot ja -lämmitysjärjestelmät

1. PELLX 20Kw

Asuintalojen lämmitykseen soveltuva PellX-pellettipolttimet voidaan asentaa useimpiin puu- ja kaksoispesäkattiloihin sekä myös osaan öljykattiloista. Yksinkertaisen rakenteen ansiosta saavutetaan erittäin hyvä toimintavarmuus. Yli 600 suomalaista kotia lämmittää PellX-pellettipoltin.

2. JOKKE 50 kW / 100 kW

Jokke 50 -pellettipoltin soveltuu erinomaisesti esimerkiksi rivitalo-osakeyhtiöiden ja liikekiinteistöjen lämmitysratkaisuksi. Poltin on kotimainen tuote ja siinä on vakiovarusteena logiikkaohjaus ja paineilmapuhdistus. Poltin voidaan asentaa myös vanhaan öljykattilaan. Kysy kattilasi soveltuvuutta pellettipolttoon!

3. PELLETTILÄMMITYSJÄRJESTELMÄT 200 - 2000 kW

Valmistamme lämpökontit tai asennamme lämmityslaitteet olemassa olevaan lämmönjakohuoneeseen. Soveltuvuuskohteita ovat maatilat, taloyhtiöt, koulut, aluelämpökeskukset jne.

4. LÄMPÖYRITTÄJYYS

Asiakkaan ei tarvitse tehdä investointia itse. Pro Pellet Oy toimittaa ja asentaa pellettilaitteet asiakkaalle, jolle jää ainoastaan energiakustannus energiamittarin lukeman mukaan:

• Lämpökontti: Pro Pellet Oy toimittaa pellettikontin, pellettisiilon ja lisää kontin olemassa olevaan lämmönjakoverkostoon.

• Asennus kiinteistöön: Pro Pellet Oy toimittaa olemassa olevaan lämmönjakohuoneeseen pellettikattilan, polttimen ja rakentaa siilon esim. öljysäiliöhuoneeseen, mikäli ulkosiilo ei ole mahdollinen. Vanhat öljykäyttöiset pannuhuoneet voidaan saneerata pellettikäyttöisiksi.

ProPellet Oy, Ylivieska
ProPellet Oy, Ylivieska
ProPellet Oy, Ylivieska
Tuotemerkit
PellX, Jokke, ProPellet

Kokemuksia yrityksestä ProPellet Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.