Asiantuntijapalvelut yli 30 vuoden kokemuksella

Proffice Oy on asiantuntijapalveluita ympäri Suomen tarjoava suomalainen yritys. Palvelumme kattavat niin tuottavuuden parantamista kuin sisäisen kommunikoinnin kehittämistä, mutta painopiste toiminnassamme on aina muutoksen toteuttaminen, implementointi. Palvelumme lähtevät aina asiakkaan tarpeesta ja niihin sovelletaan tervettä järkeä ja systematiikkaa. Tutustu asiantuntijapalveluihimme alla ja tarkemmin nettisivuillamme!

Proffice Oy toimii yritysten mentorina ensisijassa Etelä-Savossa. Tarjoamme yli 30 vuoden kokemuksemme ja osaamisemme yritysten käyttöön. Business Mentoring on tehokas tapa kehittää yritystä haluttuun suuntaan ja tehostaa sen toimintaa. Proffice Oy on muiden palveluidensa lisäksi toiminut viime aikoina myös Talousapuasiantuntijana ja Yrityskummina sekä Etelä-Savon aluekummina. Proffice Oy toimii myös mentorina yrityksille ympäri Suomen. Autamme ja tuemme yrityksiä toiminnassa ja autamme turvaamaan niille menestyvän elinkaaren. Ota yhteyttä ja kysy mentorointipalveluista!

Asiantuntijapalvelut

Tuottavuuden parantaminen; yrityskokonaisuus, osastot, työnjohtoalueet

Johtamisjärjestelmien ja esimiestyöskentelyn kehitys, organisaatioiden uudistaminen ja uuden toimintamallin implementointi

Organisaation sopeuttaminen yrityksen elinkaaren eri vaiheissa

Turn around eli toimintojen uudelleenohjaus

PK-yritysten hallitustyöskentelyn kehitys

Eritasoisten esimiesten ja organisaation asiantuntijoiden valmentaminen

Tavoitteiden vyörytys organisaatiossa

Markkinoinnin ja myynnin kehittäminen

Business Mentoring

Proffice Oy, Rantasalmi
Proffice Oy, Rantasalmi
Proffice Oy, Rantasalmi

Kokemuksia yrityksestä Proffice Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.