Vuokravälitys

Olemme sijoitusasuntojen vuokraukseen ja hallinnointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Tehtävämme on kasvattaa asiakkaidemme asunto- ja kiinteistövarallisuuden arvoa.

Asiakkaitamme ovat mm. yritykset, instituutionaaliset sijoittajat, asuntorahastot, isännöistijäyhteisöt, taloyhtiöt ja yksityishenkilöt.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa ja olemme osa Premico-konsernia.

Vuokrahallinta

Hoidamme vuokranantajan puolesta kaikki sijoitusasunnon omistukseen ja vuokralaishallintaan liittyvät tehtävät. Toimme ensimmäisenä toimijana markkinoille yksityisten asuntosijoittajien saataville kiinteistöhallintajärjestelmän, joka on aikaisemmin ollut ainoastaan suurten institutionaalisten toimijoiden saatavilla. Tarjoamme monipuolisen kiinteistötieto- sekä kirjanpitoraportoinnin. Palvelumme soveltuu sekä yksityisille asuntosijoittajille että suurempien vuokra-asuntokokonaisuuksien hallintaan, esim. rahastot ja säätiöt.

Palvelun avulla varmistat, että vuokranmaksu on ajan tasaista ja mahdollisiin viivästyksiin reagoidaan viivytyksittä. Huolehdimme, että vuokrasopimusten mukaiset vuokrankorotukset tehdään asianmukaisesti riittävän ajoissa vuokramarkkinatilannetta silmälläpitäen. Veroilmoituksen tekeminen helpottuu, kun täytämme puolestanne veroilmoituksen liitteeksi lomakkeen 7H.

Premico Kodit, Helsinki
Premico Kodit, Helsinki
Premico Kodit, Helsinki

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.