murupolku logo/Majoitus/Majoitus Kittilä/Porotilamajoitus Autto
Porotilamajoitus Autto, Kittilä
Porotilamajoitus Autto, Kittilä
Porotilamajoitus Autto
Porotilamajoitus Autto Ky
Y-tunnus:
2013520-1

Porotilamajoitusta tuntureiden ympäröimänä

Porotilamajoitus Autto tarjoaa asiakkailleen Lapin rauhaa ja puhtaita maisemia! Meillä on erilaisia majoitus-, ohjelma- ja ravitsemuspalveluja ryhmille, perheille ja leirikoululaisille. Voit tutustua porotilan arkeen ja nauttia perinteisistä lappilaisista ruuista. Lisäksi voit kokea elämyksiä yksin ja yhdessä niin tunturissa kuin joellakin. Valjastamaton Ounasjoki tarjoaa riittävästi haasteita aloittelevalle jokimelojalle ja monine sivujokineen tuo vaihtoehtoja myös kalastajalle. Seuraa luonnossa liikkuvalle pitää Pallaksen jylhä tunturijono.

Pallaksen tunturialuetta on aina pidetty myös murtomaahiihtäjän paratiisina, ja pihapiiristämme lähteekin hoidettujen latujen laaja verkosto. Pallaksen laskettelukeskukseen on matkaa 24 kilometriä.

Lapin rauhaa hakeville riittävät usein myös pelkästään talven kaamos, luonnon hiljaisuus ja tykkylumiset puut akkujen lataamiseen.

Porotilamajoituksella on myös Facebook-ryhmä nimeltä Porotilamajoitus Autto Ky. Sivuilta löydät enemmän kuvia ja ajankohtaisempaa tietoa porotilamajoituksesta ja Raattamasta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Palvelemme ympäri vuoden.

Porotilamajoitus Autto, Kittilä
Porotilamajoitus Autto, Kittilä
Porotilamajoitus Autto, Kittilä

Kokemuksia yrityksestä Porotilamajoitus Autto

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.