Lähetä viesti
Lähetä viesti

POHJOISMAIDEN PARAS VALIKOIMA KUULA- JA RULLALAAKEREITA

Tarjoamme asiakkaillemme ns. MULTIBRAND -konseptia, jonka keskeisenä ajatuksena on, että kykenemme toimittamaan oikean tuotteen asiakkaan tarpeisiin kustannustehokkaasti ja sovittuun toimitusaikaan. Oli sitten kysymys korkealaatuisesta FAG-INA-TIMKEN-NSK-NTN-SNR-NACHI -laakerista tai edullisemmasta tuotteesta.

Valttejamme ovat laadukkaat tuotteet, kilpailukykyiset hinnat, varmat toimitukset, hyvä varasto, sekä toimivat yhteydet ulkomaisiin toimittajiimme. Porin Laakeri Oy on yksi toimialansa johtavia yrityksiä.

Vuodesta 2008 olemme toimineet valtuutettuna jälleenmyyjänä Schaeffler Groupin tuotemerkeille FAG ja INA, sekä maahantuojana TIMKEN, NSK, NTN, SNR, NACHI ja Torriani Gianni nimisille valmistajille.

Yrityksen tarina

Porin Laakeri Oy perustettiin vuonna 1979. Ensisijainen tavoitteemme oli palvella Porin alueen teollisuus- ja maatalousasiakkaiden laakeri- ja avo-voimansiirron tarpeita

Toimimme Uusikoivistontie 83:ssa vuodesta 1985 alkaen vuoteen 2011, kunnes tilat lopulta tulivat liian ahtaiksi. Tammikuussa 2012 muutimme nykyisin tiloihimme Helmentie 5:een.

Olemme perustaneet OEM-konttorin Vantaalle ja vahvistaneet joukkoamme Oululaisen Tauno Tasanto Oy:n ja turkulaisen TekniikkaCenter Oy:n hankintojen kautta.

Porin Laakeri Oulu, Oulu
Porin Laakeri Oulu, Oulu
Porin Laakeri Oulu, Oulu
Porin Laakeri Oulu, Oulu
Tuotemerkit
Simrit, FKL, JIB, Thomsson, Rexnord, NTN-SNR, NSK, Timken

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Porin Laakeri Oulu

piilota/avaa sisältö
5.0
 / 5
(4)
Nina
14.12.2018
Ihana tunnelma nauttia itse tehtyjä herkkuja ystävällisen palvelun kera.
Miljöö on historiallinen ja tunnelma siksi erityinen. Valikoimsn tuotteet keitoista leivonnaidiin alusta loppuun itse tehtyjä, mikä sekin poikkeuksellista. Palvelu lämminhenkinen ja tunnelma rauhoittava nykykiireen keskellä.

Sanna
11.12.2018
kokonaisvaltainen mielihyvän, makujen ja tunteiden täyttämä positiivinen aistielämys.
Ehdottoman positiivinen. Henkilökunta on osaavaa ja ystävällistä. Pöytiintarjoilu on hätkähdyttävää ja tuntuu luksukselta. Leivonnaiset ja kahvi kertakaikkisen herkullisia - ei mitään JOKAPAIKANpullaa... "kotona tehty" taitavan leipurin tuotos on harvinaista jopa kodeissa, joten se on myös luksusta. Ympäristö turun sydämessä ja samalla täysin "takataskun" suojassa meteliltä ja menolta melskeeltä tuntuu hyvältä ja rauhoittaa nauttimaan. Kiitos - ja hyvää jatkoa.

Marjatta
10.12.2018
Siirryin vanhojen Suomi-filmien tunnelmaan herkuttelemaan.
Viihdyttävä, rauhoittava ja mielihyvää tuottava. Tarjottava valikoimamonipuolinen ja maistuva. Sekä sisätila että pihapiiri viehättävät.

Sari
10.12.2018
Ihana kahvila, mielettömät herkut ja tunnelma.
Ainutlaatuinen tunnelma, kuin tulisi eri vuosituhannella. Lempikahvila, jossa herkut vaihtuvat vuoden aikojen mukaan.