POMONA Consulting - Rekrytoinnin, johtajuuden kehittämisen ja tuloksen parantamisen asiantuntija.

Pomona Consulting tarjoaa räätälöityjä asiantuntijapalveluita tilanteisiin, joissa toiminnan tulosta halutaan selkeästi parantaa. Osaaminen ja toimintatapa ovat erityisesti räätälöityjä PK-yritysten tarpeisiin. POMONA Consulting auttaa asiakkaitaan toiminnan tuloksellisuuden parantamisessa. Vankka osaaminen organisaatioista yhdistettynä liiketoiminnan syvälliseen ymmärrykseen johtamisesta ja johtajista ovat POMONA Consultingin kulmakiviä.

Johtamisen arviointi, johdon suorahaku, johtoryhmätyön parantaminen, hallitustyön kehittäminen, HR due diligence, business coaching ja avainhenkilöiden rekrytointi ovat yleisnimiä niille käytännönläheisille keinoille, joiden avulla POMONA Consultingin auttaa asiakastaan nostamaan tuloskäyrän kulmakerrointa.

Pomona Consulting Turku

Pomona Consultingin toimialueena on koko Suomi ja toimipaikat löytyvät tällä hetkellä Oulusta, Turusta ja Tampereelta. Turun toimipaikasta tavoitat Juha-Pekka Airon (Lieto) ja Tampereella Pekka Hytin (Pirkkala). Tarkemmat yhteystiedot löydät kotisivuiltamme

POMONA Consulting, Oulu
POMONA Consulting, Oulu
POMONA Consulting, Oulu

Kokemuksia yrityksestä POMONA Consulting

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.