Aurinkopaneelijärjestelmät sekä ilma-vesilämpöpumput taatulla laadulla ja ammattitaidolla

Pohjolan Putkiremontit Oy on pientalojen talotekniikan nykyaikaisten saneerausten ja parannusten ammattilainen. Palvelemme Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Satakunnan alueella tarjoten yksilöityjä ratkaisuja kiinteistösi tarpeisiin. Tarpeesi mukaan pystymme reagoimaan pieniinkin asioihin nopeasti ja joustavasti, ilman turhia mutkia. Meidän asiakkaana sinun ei tarvitse murehtia sovittujen aikataulujen venymisestä, vaan toteutamme kaikki sopimamme työt sovitussa aikataulussa yhtäjaksoisesti ja aina parasta rakennustapaa noudattaen. Palvelumme tavoitteena on tyytyväiset asiakkaat jotka suosittelevat meitä myös tuttavilleen. Myönnämme työlle ja materiaaleille aina täyden takuun.

Ilma-vesilämpöpumppu

Lämpöpumppu takaa kustannus- ja energiatehokkaan lämmityksen vuosiksi eteenpäin, kun kiinteistön vanha lämmitysjärjestelmä alkaa tulla tiensä päähän tai energiakustannusten hinnat nousevat yli sietorajan. Tällöin vakavaan harkintaan kannattaa ottaa Vaillantin Ilma-vesilämpöpumppu järjestelmä. Meidän kautta saat palvelun ilman henkilökohtaista riskiä. Pyydä siis tarjous meiltä!

Aurinkoenergiajärjestelmät

Paras ja nykyaikana suosituin menetelmä käyttää ekologista energiaa on kiinteistön katolle asennettu aurinkopaneelijärjestelmä. Auringosta saatava energia on ilmaista ja ympäristöystävällistä ja sen avulla voit vähentää kiinteistön lämmitys- tai sähkökustannuksia. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan aurinkoenergialaitteiston ja hoidamme lupa-asiat kuntoon kanssasi. Asennamme aurinkoenergialaitteet ammattitaitoisesti paikoilleen. Kysy tarjous aurinkopaneeleista meiltä!

Käyttövesi- ja Patteriputkistoremontti

Vesivahingon riski kasvaa huomattavasti yli 30 vuotta vanhoissa putkistoissa materiaalista riippumatta. Siksi putkistojen kunnosta ja eteen tulevan saneerauksen ajankohdasta kannattaa keskustella ammattilaisen kanssa. Ota siis yhteyttä meihin ja saat maksuttoman kartoituskäynnin yhteydestä myös kustannusarvion !

Meihin saat helposti yhteyden soittamalla tai sähköpostilla.

Viemärityöt

Viemärikuvaus on ensimmäinen askel viemäriremontin suunnittelussa ja se kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Erityisesti, mikäli taloudessasi on valurautaiset viemäriputket ja ne sijaitsevat talon rakenteiden sisällä. Kuvaus sisältää asiantuntijan arvion viemäreiden korjauksen tarpeesta, sekä tulosten läpikäynnin asiantuntijamme kanssa heti paikan päällä. Tarpeen vaatiessa saat tarjouksen viemärin sukituksesta. Kartoituskäynti on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään. Varaa siis maksuton viemärikuvaus meiltä!

Pohjolan Putkiremontit Oy, Pori
Pohjolan Putkiremontit Oy, Pori
Pohjolan Putkiremontit Oy, Pori
Pohjolan Putkiremontit Oy, Pori
Pohjolan Putkiremontit Oy, Pori
Pohjolan Putkiremontit Oy, Pori
Pohjolan Putkiremontit Oy, Pori
Pohjolan Putkiremontit Oy, Pori
Tuotemerkit
Vaillant, Bosch

Kokemuksia yrityksestä Pohjolan Putkiremontit Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.