Huolto- ja remontointipalveluita 10 vuoden kokemuksella!

Pirkanmaan erikoistyöt Oy on erikoistunut remontointiin ja kiinteistöhuoltoon. Lisäksi myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumppuja. Palvelemme taloyhtiöitä, yrityksiä, yksityisiä, teollisuutta ja julkishallintoa erilaisissa tarpeissa.

Meiltä saat kaikki tarvitsemasi kiinteistöpalvelut luotettavasti ja helposti yritykselle, kotiin, taloyhtiöön kuin mökillekkin. Päätoimialueemme on Hämeenkyrö, Tampere ja koko Pirkanmaa.

Teemme monipuolista rakennusalan palveluita varmalla ammattitaidolla. Panostamme asiakaspalveluun ja laadukkaaseen työnjälkeen.

Saneerauspalveluihimme kuuluu muunmuassa;

-Saneeraukset

-Kaiken tyyppiset remontit

-Maalaus- ja tapetointityöt

-Laatoitustyöt ja kaakeloinnit

-Lattiatyöt, lattia-asennukset ja lattian pinnoitukset

-Betonilattioiden jyrsinnät ja hionnat

Voit teettää työt joko kokonaisurakkana Avaimet käteen -periaatteella tai osaurakkana, juuri niin kuin itse haluat. Teemme työt sopimuksen mukaan joko tuntityönä tai urakkana.

Lämpöpumput ja paljut

Myymimme ja asentamiimme Mitsubishi Electric Ilmalämpöpumppuihin annamme kolmen vuoden täyden takuun. Kauttamme saat myös ilmalämpöpumppujen huollot helposti ja vaivattomasti. Huollamme laitteet ammattitaidolla ja tarvittaessa opastamme laitteiden käytössä.

Vuokraamme ja myymme myös kylpytynnyreitä eli paljuja. Paljumme ovat varustettu ulkopuolisella kamiinalla ja niiden lämmitysteho on erinomainen. Lämmitysaika on täten vain noin 2,5 h.

Toimimme Hämeenkyröstä käsin ja toimitamme paljut sopimuksen mukaan Pirkanmaan alueella kotiinkuljetuksena.

Katso kotisivuiltamme lisää palveluista ja ota yhteyttä!

Pirkanmaan erikoistyöt, Hämeenkyrö
Pirkanmaan erikoistyöt, Hämeenkyrö
Pirkanmaan erikoistyöt, Hämeenkyrö

Kokemuksia yrityksestä Pirkanmaan erikoistyöt

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.