Pintakäsittely Vekanne Oy
Pintakäsittely Vekanne Oy
Y-tunnus:
2588967-8

Julkisivusaneeraukset, sisäremontit ja nostolavapalvelut Itä-Suomessa

Pintakäsittely Vekanne Oy on Joensuussa perustettu julkisivusaneerauksiin, pintakäsittelyihin sekä kylpyhuone- ja saunaremontteihin erikoistunut yritys. Yritys tarjoaa myös nostolavapalveluja kuljettajan kanssa. Työnjohtajana toimii maalarimestari Veli-Matti Elo, joka on työskennellyt rakennusalalla vuodesta 1996 lähtien.

Meille onnistunut lopputulos on yhtä tärkeää kuin asiakkaallemmekin. Haluamme olla rehellisesti ylpeitä tekemästämme työstä.

Toimimme Joensuusta käsin kaikkialla Itä-Suomessa. Olemme Pintaurakoitsijat ry:n, Kuopion Maalarimestariyhdistys ry:n ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys.

Ota rohkeasti yhteyttä, tutustu tarkemmin tarjolla oleviin palveluihimme ja pyydä ilmainen arviointikäynti. Voit tutustua toimintaamme myös nettisivujemme kautta »

Julkisivusaneeraus

Teemme kaikki tarvittavat julkisivutyöt, parvekeremontit, pelti- ja tillikattojen pintakäsittelyt sekä erilaiset rappaustyöt.

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Teemme kylpyhuoneen vesieristykset, lattialämmitykset, laatoitukset ja kylpyhuonekalusteiden asennukset "avaimet käteen" -periaatteella. Myös saunatilojen panelointi ja lauteet kuuluvat palveluihimme. Olemme VTT-sertifioitu märkätilojen vedeneristäjä. Lisäksi teemme keittiöiden kalusteasennuksia.

Nostolavapalvelu

Tarjoamme nostolavapalveluja kokeneen kuljettajan kanssa 30 metriin saakka.

Pintakäsittely Vekanne Oy, Joensuu
Pintakäsittely Vekanne Oy, Joensuu
Pintakäsittely Vekanne Oy, Joensuu