Piiloset (Oy Finnsusp Ab)
Oy Finnsusp Ab
Y-tunnus:
0303708-7
Lähetä viesti
Lähetä viesti

KOTIMAINEN PIILOSET ON SILMIEN HYVINVOINNIN ASIANTUNTIJA

SUOMALAISTA OSAAMISTA JO NELJÄN VUOSIKYMMENEN AJAN

Olemme vuonna 1978 perustettu perheyritys, ainoa suomalainen yksilöllisten silmälasilinssien, piilolinssinesteiden ja kuivien silmien hoitotuotteiden kehittäjä ja valmistaja. Tuotekehityksemme lähtökohtina ovat aina innovatiivisuus, tuoteturvallisuus, silmäystävällisyys ja silmänhoitotuotteissa ehdottomana säilöntäaineettomuus.

PIILOSET ON PARASTA SILMILLESI

Kaikki Piiloset-tuotteissa käytettävät ainesosat on tarkkaan harkittu ja tuotteet ovat syntyneet pitkän tutkimus- ja tuotekehitystyön tuloksena kansainvälisten direktiivien, lakien ja standardien vaatimuksia noudattaen.

Tutkimus- ja tuotekehitysyhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Turun yliopisto, silmälääkärit ja Suomen Allergia- ja astmaliitto. Piilosetin piilolinssinesteillä ja kuivien silmien hoitotuotteilla on Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Tunnus kertoo, että tuote ei sisällä yleisesti herkistäviä tai allergisoivia ainesosia ja on siksi sopiva myös herkkäsilmäisille.

LAAJAA OSAAMISTA SILMIESI HYVÄKSI

Valmistamme ainoana Suomessa yksilöllisiä silmälasilinssejä. Kansainvälisen yhteistyön ansiosta saatavillasi ovat aina optisen alan uusimmat huipputuotteet. Laajasta valikoimasta löydät sopivat linssit kaikkiin näkötarpeisiin: töihin, kotiin ja harrastuksiin. Pidämme huolta silmiesi terveydestä: Piiloset-linssit voidaan valmistaa silmiä siniseltä valolta suojaavasta ainutlaatuisesta BlueStop®-materiaalista.

Piiloset-tuotteita myydään Suomessa optikkoliikkeissä ja apteekeissa sekä yli 30 maassa Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä. Kotimaisuus, korkea laatu ja lyhyt toimitusaika ovat valttejamme.

Piiloset (Oy Finnsusp Ab), Lieto

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
08:30-17:00
Avoinna vielä 7h 3min
Ke
08:30-17:00
To
08:30-17:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:30-17:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.