murupolku logo/Hammashoito/Hammashoito Tampere/Pihlajalinna Hammaspiste, Tampere
Pihlajalinna Hammaspiste, Tampere
Pihlajalinna Hammasklinikat Oy
Y-tunnus:
2777159-3

Hammaslääkäripalvelut

HammasPiste on tamperelainen hammasklinikka, joka on maaliskuusta 2018 lähtien kuulunut Pihlajalinna-ketjuun. Päämäärämme on kokonaisvaltainen terveydenhoito. Tarjoamme laadukkaita hammashoidon palveluja joustavasti Hallituskadu toimipisteessämme.

Sen lisäksi HammasPisteellä on tarjottavana erikoisosaamista mm. iensairauksien, kirurgian, suun alueen röntgenologian ja puutteellisen tai muuten hankalan purennan kuntoutuksen alueilla. Seuraamme tiiviisti hammaslääketieteen kehitystä ja otamme harkiten käyttöön parhaita uutuuksia asiakkaidemme hyödyksi.

Kela-korvaus

KELA antaa korvausta nykyään kaikille kansalaisille perushammashoidosta yksityisellä hammaslääkärillä. Vähennämme halutessasi KELAn korvausosuuden suoraan laskustasi. Autamme mielellään myös sairauskassoihin kuuluvien ja vakuutusasioissa asioivien maksukäytännöissä. Lisäksi sotaveteraanien korvaukset ovat muita laajemmat sisältäen myös protetiikan.

Työpaikkahammashoito

Hammashoito voidaan haluttaessa liittää osaksi työpaikkaterveydenhoitoa. Yrityskohtainen sopimus on helposti räätälöitävissä. Ota asia puheeksi jos yritykselläsi ei vielä ole työpaikkahammashoitoa. Työpaikkaterveydenhoito on työntekijälle verovapaa etu ja työnantajalle täysimääräisesti vähennettävissä oleva kulu verotuksessa.

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
08:00-20:00
Avoinna vielä 10h 11min
Ke
08:00-20:00
To
08:00-20:00
Pe
08:00-14:30
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-20:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.